Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Farmárke Frčkovej vykukla frnda: Aha, bobor!

Lucia Frčková ukázala nahý rozkrok. Zobraziť galériu (16)
Lucia Frčková ukázala nahý rozkrok.

BRATISLAVA – Chodí naostro! Farmárka Lucia Frčková (28) sa v sobotu vybrala podporiť svojho partnera Adama Kováča (24) pri jeho účinkovaní v novej markizáckej reality šou Pláž 33. Bývalý hospodár sa totiž stal dvanástym finalistom tohto letného projektu. Keďže nás v uplynulých dňoch sužujú horúčavy, dvojnásobná mamička sa rozhodla bojovať s vysokými teplotami po svojom. A tak si na akciu nezobrala spodnú bielizeň. Otázkou však je, či išlo o správny krok. Na párty totiž ukázala aj to, čo nechcela.

Prezradený recept proti horúčavám. Lucia Frčková z markizáckej Farmy nechýbala ani pri spustení nového televízneho projektu Markízy. V Pláži 33 totiž súťaží jej partner Adam Kováč, a tak jeho láska nemohla v novom podniku na nábreží Dunaja chýbať. Farmárka si obliekla pekné žlté šaty, no jeden podstatný detail chýbal. Zrejme kvôli letnému počasiu nechala blondínka nohavičky doma.

Na tom by ešte nebolo nič škandalózne - veď aj známa modelka Andrea Verešová sa priznala, že chodí von bez bielizne. Lenže... Je tu jeden podstatný rozdiel. Zatiaľ čo bývalá kráľovná krásy sa k absencii intímnych kúskov outfitu priznala len slovne, Lucia podala všetkým na pláži jednoznačný dôkaz. Vo víre zábavy totiž akosi pozabudla, že v minišatách bez nohavičiek by si mala dávať obrovský pozor na každý pohyb. Výsledok je ten, že svoj obnažený rozkrok neustriehla a mnohým poskytla pohľad na to, čo skrýva pod šatami.

Na otváracej párty však nepútala pozornosť iba Lucia Frčková. Aj jej kolegyňa zo statku Monika Haklová sa postarala o rozruch. Čo vyparatila? Kliknite SEM!

Galéria: Fotoreportáž z otvorenia Pláže 33.

Tip: Pozrite si letný program televízie Markíza. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu