Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

U Kováča a Frčkovej to vrie: Pozrite, ako musí Adam zachraňovať vzťah!

Príde si Lucia vyzdvihnúť na Pláž 33 list od Adama? Zobraziť galériu (11)
Príde si Lucia vyzdvihnúť na Pláž 33 list od Adama? (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Iskrí to! Reality šou Pláž 33 sa ešte ani poriadne nerozbehla a medzi farmárskym párikom Adamom Kováčom (24) a Luciou Frčkovou (28) už vznikajú nezhody. Dôvodom je plavovláskina náklonnosť k finalistovi Emanuelovi Hiričovi (26), s ktorým sa pozná už z minulosti. Mladého Bratislavčana to trápi. No z mileneckého páriku nie je jediný, kto je naštvaný. Jeho polovička zasa pení kvôli tomu, ako sa správal počas úvodného dielu programu. Naštrbený vzťah sa preto statkár rozhodol zachrániť formou listu.

Vydrží im to? Zdá sa, že účinkovanie farmára Adama Kováča v reality šou Pláž 33 jeho vzťahu s Luciou Frčkovu veľmi neprospieva. Dôkazom je aj prvá hádka, ktorú zaznamenali kamery. Dôvodom sporu bola blondínkina náklonnosť k finalistovi súťaže Emanuelovi Hiričovi, s ktorým sa pozná z Banskej Bystrice, kde býva.

Adam na neho žiarli. Keď prišla Lucia pozrieť svojho partnera do markizáckeho podniku, neodpustil si vyrývačné poznámky. V momente, ako ho Frčková poprosila, aby jej priniesol drink, ju totiž uzemnil slovami: „Môžeš si ho objednať u čašníkov? Neviem, či som ten pravý barman, ktorý ti dokáže urobiť tak vynikajúci drink, vieš.“ Jeho narážky smerovali práve na spomínaného Banskobystričana. Blondínka to nenechala len tak a tiež spustila svoje argumenty. „Aj ty si ma naštval, keď som videla prvú časť,“  odvrkla blondínka.

V nadväznosti na toto vyjadrenie topky.sk zisťovali, čo ju na Adamovom správaní nahnevalo. „Naštvalo ma len to, že sa oslavovalo alkoholom, čo sa podpísalo na jeho zdraví,“ povedala, čím myslela Kováčov nedávny kolaps, ktorý bol spôsobený vyčerpaním organizmu. Na otázku, či príde pozrieť svoju polovičku na pláž, kde by sa udobrili, však odpovedala negatívne. „Som chorá. Ležím doma a neviem, či sa mi podarí prísť,“ vyjadrila sa plavovláska.

To však ešte netušila, že Adam si pre ňu prichystal prekvapenie v podobe zamilovaného listu, ktorým chce všetko urovnať. Ak ste zvedaví, či si ho Lucia prišla na Pláž 33 predsa len vyzdvihnúť, sledujete dnešnú časť reality šou.

Adam poslal Lucii takýto list na udobrenie.
Zobraziť galériu (11)
Adam poslal Lucii takýto list na udobrenie.  (Zdroj: foto: tv markíza)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu