Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Peroxidové vlasy, malé prsia: Uff, toto že je moderátorka Sexy športu?!

Takto vyzerala moderátorka Sexy športu Gabriela Bullová pred ôsmymi rokmi. Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerala moderátorka Sexy športu Gabriela Bullová pred ôsmymi rokmi.

BRATISLAVA – To snáď ani nie je ona! Pohľad na fotografie z minulosti nám nemusí vždy vyčariť úsmev na tvári. Príkladom môže byť aj starší záber bývalej farmárky Gabriely Bullovej (28), ktorým sa nedávno pochválila na sociálnej sieti. Aktuálna moderátorka relácie Sexy šport totiž vyzerala pred viac ako ôsmymi rokmi úplne inak než ju dnes poznáme z obrazoviek.

Prsia ukazovala už zamlada! Nie je žiadnym tajomstvom, že Gabriela Bullová rada vystavuje svoje nahé telo na obdiv. Potvrdzuje to aj na obrazovkách televízie Dajto, kde sa v relácii Sexy šport počas moderovania vyzlieka. Dávku exhibicionizmu však predviedla už aj počas svojej účasti v markizáckej šou Farma.

Treba ale podotknúť, že dvojnásobná mamička nebola ani v mladosti žiadne neviniatko. Svedčí o tom aj záber, ktorým sa Gabriela najnovšie pochválila svojim priateľom na sociálnej sieti. Fotografia pochádza z obdobia spred ôsmich rokov, keď bola peroxidovou blondínkou. Pred objektívom sa pýšila v tom čase ešte prirodzenými prednosťami. Diskusie priateľov na tému svojho poprsia uviedla na mieru aj vlastným komentárom. „Jasné, že som bola na tuningu. Veď to vie celé Slovensko,“ napísala pod fotku s erotickým podtónom Bullová, ktorá našťastie od peroxidového imidžu upustila.

Tip: Pozrite si Sexy šport v televízii Dajto. Presný čas vysielania nájdete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu