Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Haklová potupila Nikolu pred celým Slovenskom: Takúto to malo dohru!

Nikola Komorová bola na Haklovú očividne poriadne napálená. S múkou po celom tele musela pretrpieť celý priamy prenos. Zobraziť galériu (14)
Nikola Komorová bola na Haklovú očividne poriadne napálená. S múkou po celom tele musela pretrpieť celý priamy prenos.

BRATISLAVA – Poriadne krutá pomsta! Monika Haklová (38) si v markizáckej šou Farma užila svoje. Azda najviac ju potrápila jej súperka Nikola Komorová (20), ktorá ju počas posledných dní na statku dohnala k úplnému zúfalstvu. Od chvíle, ako prišla realitná maklérka domov, túžba po pomste jej nedala spávať. A tak si vymyslela skutočne bizarný trest. Silikónovú tmavovlásku zosmiešnila v priamom prenose, keď jej na hlavu vysypala múku. Tam však vojna farmárok neskončila. Čo sa dialo, keď zhasli kamery?!

Zaskočila každého! Včera sa konalo veľkolepé finále markizáckej šou Farma. Hoci tento večer patril najmä Tomášovi Mrvovi a víťazovi Radovi Spirengovi, priestor pred kamerami dostali aj ostatní súťažiaci. Takto mali možnosť vyriešiť svoje staré spory. Monika Haklová ale nezostala len pri slovách. Dokonale upravenú a vysmiatu Nikolu Komorovú strápnila tak, že jej na hlavu nasypala hladkú múku.

Galéria: Fotoreportáž z finálového večera Farmy.

Realitná maklérka zvolila takýto trest preto, lebo ju tmavovláska poriadne potrápila. Okrem toho, že ju počas posledných dní súťaže dourážala, v intrigovaní pokračovala aj potom. „Keď som videla rozhovory, kde ma obviňovala, že som natočila porno a keď mi môj snúbenec ukázal ich komunikáciu, kde robila všetko preto, aby nás dostala od seba, tak som musela niečo spraviť,“ ozrejmila nám dôvod svojho konania blondínka. „Hoci nie som násilnícky typ a aj keď pre mňa toto bolo trošku trápne, mám pokojné srdce teraz. Aspoň takto som ju možno ponížila. Dúfam, že si uvedomí, že má 20 rokov a má si vážiť starších ľudí, ktorí v živote niečo dokázali,“  dodala Haklová.

Na Nikolinej tvári bolo v živom vysielaní badateľné, že ju Monika týmto trapasom poriadne vytočila. Silikónová kráska si totiž potrpí na svoju vizáž a zrejme nepredpokladala, že počas posledných chvíľ Farmy na televíznych obrazovkách bude vyzerať ako strašidlo.

Ako sme sa od Haklovej dozvedeli, Komorová jej aj naznačila, že týmto ich konflikt vôbec nekončí. „Potom mi povedala: Však uvidíš zajtra, čo dám do novín, aké rozhovory!  Očakávam odvetu, ale samozrejme od nej nič dobré. Asi to bude pokračovať tým, že ma bude aj naďalej špiniť. Ja dúfam, že to každý pochopí a urobí si obraz, kto je zlý a kto dobrý,“ uzavrela. Paradoxne, hrdinka Nikola svoje vyhrážky zatiaľ nenaplnila. Po skončení priameho prenosu dokonca z dohľadu novinárov a fotografov rýchlo zmizla. Evidentne nemala chuť dávať rozhovory v nedobrovoľnej maske zamúčenej bielej pani.

VIDEO: Monika Haklová strápnila Nikolu Komorovú pred celým Slovenskom.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Monikou Haklovou.

Haklova - Farma

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu