Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Farmárka Komorová ožratá za volantom: Strata vodičáku a rok basy!

Farmárku Nikolu Komorovú čaká súd. Zobraziť galériu (7)
Farmárku Nikolu Komorovú čaká súd. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA/TRENČÍN – Hrozí jej väzenie! Finalistka z reality šou Farma Nikola Komorová (21) pôjde pred súd. Zistili sme, že tmavovláska si sadla za volant pod vplyvom chľastu. Muži zákona ju pristihli s 1,4 promile alkoholu v krvi, keď odchádzala z víkendového festivalu Pohoda v Trenčíne. Podľa nového zákona sa silikónka nevyhne tvrdým sankciám.

Opletačky so zákonom! Topky.sk zistili, že jedna z ústredných postavičiek markizáckej reality šou  Farma Nikola Komorová má problémy s políciou. Príčinou je, že sa v nedeľu skoro ráno vybrala z trenčianskeho festivalu Pohoda späť do Bratislavy. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nešoférovala pod vplyvom omamných látok. Keď ju zastavili muži zákona, nafúkala 1,4 promile. 

„Policajná hliadka dňa 8. 7. 2012 v skorých ranných hodinách kontrolovala na začiatku obce Opatovce 21-ročnú vodičku z Bratislavy, ktorá viedla motorové vozidlo zn. VW Golf.  Pri kontrole sa podrobila dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom. A to 0,63 mg/l. Vodičský preukaz pri kontrole nepredložila. Dopustila sa trestného činu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky, pričom jej hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ povedal pre topky.sk hovorca trenčianskeho policajného zboru Pavol Kudlička.

Za tento priestupok bude Nikole odobratý vodičský preukaz. Podobne ako Braňo Mojsej, ktorému namerali v apríli až  2,85 promile alkoholu v krvi, sa tmavovláska nevyhne trestu. Definitívny verdikt stanoví až súd, prípad je zatiaľ v štádiu riešenia. Keďže Komorová mala v krvi 0,63 mg/l, pričom po novele cestného zákona je 0,467 mg/l trestným činom, nad tmavovláskou visí hrozba väzenia.

Košický hudobník si v cele pobudol 50 hodín. Muži zákona čakali, kým vytriezve. Potom nasledovalo zrýchlené konanie, ktorého verdikt bol nasledovný: v 1 000 eur pokuta a zákaz vedenia motorových vozidiel v trvaní troch rokov.

V súvislosti so vzniknutou kauzou sme sa snažili spojiť aj so samotnou farmárkou. Tá však nezdvíha telefón a nereaguje na esemesky. Nikolu tak nečaká príjemné leto spojené s oddychom, ale ťahanice po súdoch. 

Mierna opilosť -  0,48 až 0,71 mg/l (1,00 až 1,49 promile)

Príznakmi sú eufória, miestami plané vtipkovanie, zvýšené sebavedomie a sebadôvera. Psychomotorika je už ovplyvnená alkoholovou intoxikáciou - reakčný čas je predĺžený. Ataxia, pohľadový nystagmus (mimovoľné pohyby očí).
 
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu