Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Farmárka Komorová opäť ukázala prsia... Aj čosi navyše!

Nikola Komorová sa popýšila vylepšenými prednosťami aj zadočkom odetým len v tango nohavičkách. Zobraziť galériu (16)
Nikola Komorová sa popýšila vylepšenými prednosťami aj zadočkom odetým len v tango nohavičkách.

BRATISLAVA – Znovu sa predviedla! V sobotu v Záhorskej Bystrici na Dni otvorených dverí Markízy nechýbali ani účastníci statkárskej šou Farma. Dávku pozornosti si vychutnávala aj Nikola Komorová (20), ktorá sa opäť popýšila svojim nahým telom.

Toto návštevníci nevideli! Nikola Komorová, ktorá sa zviditeľnila v markizáckej Farme, sa rada a pomerne často pretŕča obnažená. Situácia nebola iná ani na sobotňajšom Dni otvorených dverí. Tmavovláska sa síce pre návštevníkmi podujatia promenádovala v plavkách, nám sa však podarilo získať oveľa pikantnejšie zábery.

Galéria: Fotoreportáž z DOD 2012 v Markíze.

Silikónku sme totiž zastihli v kabínke, kde sa prezliekala do vyzývavého kúpacieho úboru. Prítomnosť nášho fotografa jej vôbec neprekážala, práve naopak. Bez problémov sa pochválila svojimi vylepšenými prednosťami, ale aj zadočkom v tango nohavičkách.

Ani viacero chlapov prítomných v Záhorskej Bystrici však domov neodišlo naprázdno. Tmavovláska totiž bez okolkov vliezla do vírivky, ktorá sa nachádzala v areáli Markízy. Tam pretŕčala svoje dokonalé krivky a ukázala, že provokovať mužské oko vie, aj keď nie je úplne vyzlečená. Ktovie, či sa inšpirovala „kamoškou“ Monikou Haklovou, ktorá sa v podobnom duchu predviedla na otvorení Pláže 33.

Jednou z atrakcií na Dni otvorených dverí bolo aj kúpanie sa Nikoly Komorovej vo vírivke. Takto dráždila prítomných pánov.
Zobraziť galériu (16)
Jednou z atrakcií na Dni otvorených dverí bolo aj kúpanie sa Nikoly Komorovej vo vírivke. Takto dráždila prítomných pánov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu