Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávna herečka je už 15 rokov manželkou pracháča: Nádherné vyznanie lásky a FOTO vyprsenej nevesty!

Salma Hayek a François-Henri Pinault
Salma Hayek a François-Henri Pinault (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Mexická herečka Salma Hayek (57) na svojich sociálnych sieťach pravidelne púta pozornosť hlavne zábermi, na ktorých naplno predvádza svoju krásu. Tentokrát však urobila výnimku a v romantickom príspevku si pripomenula 15. výročie svadby so svojím partnerom François-Henrim Pinaultom (61).

Hviezdna umelkyňa zásobuje pomerne pravidelne svojich fanúšikov odvážnymi zábermi, na ktorých naplno ukazuje svoje telo. Aj preto ju na sociálnej sieti Instagram sleduje viac ako 28 miliónov followerov.

Galéria: Salma Hayek

Posledný príspevok Hayek bol však z iného súdka a potešiť musel hlavne jej manžela. François-Henri Pinault a herečka si povedali svoje áno pred 15-timi rokmi a v deň ich výročia zverejnila krásny odkaz, ktorý venovala svojej láske a aj niekoľko fotografií z ich veľkého dňa.

„Neexistujú slová, ktorými by som opísala šťastie, že som našla moju spriaznenú dušu. Vy, ktorí ste ju našli tiež, neberte to ako samozrejmosť. Tí, ktorí ste ju nenašli, tak sa nikdy nevzdávajte. Toto bol jeden z najlepších dní môjho života," napísala Hayek.

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery.

Viac o téme: Salma HayekFrançois-Henri Pinault
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu