Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Komorová prehovorila o jazde v opitosti: Prečo som to urobila?

Nikola Komorová sa vyjadrila k jazde pod vplyvnom alkoholu. Zobraziť galériu (6)
Nikola Komorová sa vyjadrila k jazde pod vplyvnom alkoholu.

BRATISLAVA – Na topkách sme včera ako prví informovali, že policajti načapali farmárku Nikolu Komorovú (21) opitú za volantom. Tmavovláska sa vracala v nedeľu nadránom z trenčianskeho festivalu Pohoda, muži zákona jej v dychu namerali 1,4 promile alkoholu. Za to jej podľa novely cestného zákona hrozí až rok basy. Hoci spočiatku držala silikónka v celej kauze bobríka mlčanlivosti, nakoniec sa rozhodla prehovoriť. Z akého dôvodu šoférovala pod vplyvom alkoholu?

Finalistku z reality šou Farma zastavili muži zákona v nedeľu nadránom, keď pod vplyvom alkoholu uháňala do rodnej Bratislavy. Z masového festivalu Pohoda sa zrejme chcela dostať čo najskôr do svojej postele. Ked si však sadala za volant, pravdepodobne pozabudla na to, že už v sebe mala nejaký ten pohárik. A to sa jej vypomstilo. Keď ju zastavili policajti, v dychu jej namerali 1,4 promile. 

„Policajná hliadka dňa 8. 7. 2012 v skorých ranných hodinách kontrolovala na začiatku obce Opatovce 21-ročnú vodičku z Bratislavy, ktorá viedla motorové vozidlo zn. VW Golf. Pri kontrole sa podrobila dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom 0,63 mg/l. Vodičský preukaz pri kontrole nepredložila. Dopustila sa trestného činu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky, pričom jej hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ povedal pre topky.sk hovorca trenčianskeho policajného zboru Pavol Kudlička.  

Hoci pri spomínanom množstve alkoholu v krvi je už oslabený reakčný čas, pričom je psychomotorika ovplyvnená intoxikáciou, Nikola sa bráni tvrdeniami, že mala všetko pod kontrolou. „Áno, chytili ma policajti, bola som opitá za volantom, ale nebola som opitá až tak, že by som nevedela, kde je sever. Zvládla by som to odšoférovať domov. Bohužiaľ, chytili ma.  Nemala som sa odtiaľ ako dostať, preto som si musela sadnúť do auta a ísť,“ vysvetľovala Nikola dôvod nezodpovedného konania.

Hoci podľa novely cestného zákona hrozí vodičom s viac ako jedným promile väzenie, farmárka verí, že k takémuto trestu nepríde. Vyrieši sa to nejakou pokutou, možno podmienkou. Zoberú mi na pár mesiacov vodičák. Ale žiadna basa a podobné veci mi nehrozia. Sedieť určite nepôjdemViem to na milión osemsto percent,“ sebavedomo vyhlásila. 

Na našu otázku, či má výčitky svedomia, odpovedala nasledovne: „Mrzí ma to. A teraz mi to je veľmi ľúto, že sa to stalo.“ Nikole, žiaľ, sypanie popola na hlavu v tomto prípade nepomôže. Bude musieť znášať následky svojich činov. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu