Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Haklovej skrachoval osemročný vzťah: Opustil ju snúbenec!

Vzťah Martina Kollára a Moniky Haklovej krachuje po viac ako ôsmich rokoch. Zobraziť galériu (14)
Vzťah Martina Kollára a Moniky Haklovej krachuje po viac ako ôsmich rokoch.

BRATISLAVA – Rozchod namiesto svadby?! Monika Haklová (38) sa v uplynulých dňoch objavovala v spoločnosti bez snúbenca Martina Kollára (39). Podľa našich informácií za to môže vážna partnerská kríza, ktorou dvojica v súčasnosti prechádza. Informácia o krachujúcom zväzku je o to prekvapivejšia, že ich vzťah pôsobil navonok vždy idylicky a bezproblémovo. Ako však vidno, v skutočnosti tak tomu nebolo. Nezhody najnovšie vyústili do štádia, že sa od bývalej statkárky jej partner odsťahoval.

Monika Haklová sa naposledy objavila na Bratislavských módnych dňoch, kde v úlohe modelky rozdávala úsmevy na všetky strany. V súkromí však bývalá farmárka prežíva pomerne náročné chvíle. Tie súvisia s jej partnerom Martinom Kollárom. Dvojica totiž po viac ako ôsmich rokoch spolužitia narazila na vážne partnerské problémy.

Podľa našich informácií trvá kríza vo vzťahu Haklovej a Kollára už dlhšiu dobu. „Isté nezhody boli aj pred Monikiným odchodom na Farmu,“ prezradila nám osoba z okolia dvojice. Paradoxné je, že Martin počas trvania súťaže svoju snúbenicu neustále verejne bránil a obaja sa netajili myšlienkami na svadbu.

Ani niekoľkomesačné odlúčenie však partnerom príliš nepomohlo. Po ôsmich rokoch spolužitia vraj upadol ich vzťah do stereotypu. To však údajne nebol jediný dôvod, kvôli ktorému to medzi Monikou a Martinom začalo škrípať. „Spájalo ich nielen súkromie, ale aj zamestnanie. Boli v podstate stále spolu. Problémy z práce si často prenášali domov, z čoho potom vznikali hádky. Trpeli tým aj deti,“ dodal náš zdroj. Zhruba pred mesiacom sa vraj Martin z ich spoločnej domácnosti odsťahoval. Momentálne párik komunikuje len kvôli deťom. 

V súvislosti s krachujúcim vzťahom sme oslovili samotnú Moniku. Tá nám informácie o partnerských problémoch potvrdila. „Áno, momentálne prežívame krízu. Martin sa odsťahoval,“ reagovala blondínka, pričom sa viac k danej téme nechcela vyjadrovať. Podľa našich informácií sa však vzťah s Martinom usiluje zachrániť. „Obaja veria tomu, že sa to časom utrasie a že si začnú znova chýbať,“ uzavrel náš zdroj.

Haklová nie je jediná zo skupinky farmárov, komu hviezdy v oblasti lásky momentálne príliš neprajú. Vzťah krachuje aj Lucii Frčkovej a Adamovi Kováčovi. Zatiaľ čo blondínka otvorene priznáva, že sa s mladým Bratislavčanom rozišli, on robí všetko preto, aby si dvojnásobnú mamičku získal naspäť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu