Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Útok na Farmára Rolanda: 5 rokov väzenia!

Roland Sedláček si údajne posedel istý čas za mrežami. On sám tieto tvrdenia popiera. Zobraziť galériu (7)
Roland Sedláček si údajne posedel istý čas za mrežami. On sám tieto tvrdenia popiera.

BRATISLAVA – Ďalší hriech z minulosti?! Roland Sedláček (31) to po odchode z markizáckej Farmy nemá vôbec ľahké. Okrem finančných problémov musí najnovšie čeliť drsným útokom na svoju adresu. Trojnásobný otec si údajne kvôli agresívnemu správaniu posedel pár rokov za mrežami. Tieto tvrdenia však farmár rezolútne popiera. Kde je pravda?!

Roland Sedláček sa už pri vstupe do statkárskej šou netajil tým, že nie je žiadne neviniatko. Otvorene hovoril o tom, že v minulosti nakrúcal pornofilmy s homosexuálnou tematikou. V týchto dňoch sa nám však do redakcie ozval čitateľ, ktorý začal na Sedláčka vyťahovať ďalšiu špinu.

Podľa slov človeka z jeho okolia mal Roland v minulosti problémy so zákonom. „Bol vo väzení kvôli ublíženiu na zdraví. Vraj dostal 5 rokov, ale odsedel si len polovicu z toho,“ povedal nám zdroj. Roland sa podľa jeho slov občas prejavuje dosť agresívne. To však vyznieva ako paradox, vzhľadom na to, že v minulosti bol on sám obeťou nepríjemnej bitky.

Trojnásobný otec navyše všetky tieto informácie popiera. „Určite som nebol vo väzení. Je to absolútna hovadina. Čo by som tam robil?!“ reagoval prekvapene Sedláček. „Do hry sme vstupovali s tým, že sme museli odovzdať čistý výpis z registra trestov,“ dodal na svoju obhajobu.

Túto informáciu sme si overovali aj v Markíze. „Účastníci šou sa preukázali aj výpismi z registra trestov. Roland Sedláček, ako aj všetci ostatní, ho mal v poriadku,“ povedal nám k tomu PR manažér Markízy Gabriel Bocko. 

Vyzerá to teda tak, že Sedláčka má niekto poriadene v zuboch. Fámy o tom, že si istý čas posedel za mrežami, by mu mohli poriadne ublížiť. Nehovoriac o tom, že temná minulosť už aj tak komplikuje trojnásobnému oteckovi hľadanie vhodného zamestnania. 

Tip: Pozriete si dnes večer Farmu alebo nejaký dobrý film? Vyberte si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu