Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyraďovanie na Farme: Alkohol, vyhadzov a potom šok!

Adam Kováč (vľavo) porazil Rolanda Sedláčka. Šok ale zažili aj Tomáš Mrva a Lucia Frčková (v krúžkoch). Zobraziť galériu (5)
Adam Kováč (vľavo) porazil Rolanda Sedláčka. Šok ale zažili aj Tomáš Mrva a Lucia Frčková (v krúžkoch).

BRATISLAVA - Najprv súboj, potom nepríjemné prekvapenie! Duelant Adam Kováč (23) vyzval do boja Rolanda Sedláčka (31). Chlapi absolvovali tri disciplíny, počas ktorých sa stihli aj opiť. Potom sa však osud bývalého pornoherca na Farme spečatil. Tentokrát bolo ale vyraďovanie okorenené jednou novinkou. Mladý manažér bol postavený pred ťažké rozhodnutie - musel určiť, kto ďalší si zbalí veci. Dvaja jeho kamaráti totiž porušili pravidlá.

Sťažené podmienky! V dueli sa po boku Adama Kováča objavil Roland Sedláček, ktorý mal právo vybrať si disciplíny. Ako prvé prišlo na rad prekvapenie, ktoré naozaj vyvolalo údiv. Súťažiaci totiž museli vypiť čo najviac pív a následne zatĺkať klince.

V tomto súboji zvíťazil Adam, ktorý do seba obrátil päť pív. Roland totiž alkoholu príliš neholduje, a tak prehral. Na oboch bolo potom vidieť, že sú mierne podnapití. A v tomto stave museli bojovať ďalej! Mladšiemu súťažiacemu nepomohlo ani prefackanie, pretože následné pílenie dreva vyhral otec troch detí. O všetkom rozhodli až otázky z almanachu, s ktorými si lepšie poradil Kováč.

Roland sa teda s Farmou rozlúčil. No jeho súper musel po výhre prehltnúť poriadne horkú pilulku. „Dvaja z vás hrubo porušili pravidlá tejto hry - Tomáš a Lucia. Dnes budete za svoj čin potrestaní. O vašom ďalšom osude v tejto súťaži rozhodne víťaz dnešného duelu,” vyhlásila moderátorka Kveta Horváthová a vyzvala Adama, aby rozhodol, kto zo statku ešte odíde.

Šokovaný manažér sa z tejto úlohy nevedel spamätať. „To je veľká špina, toto,“ zareagoval. Tomáš aj Lucia totiž patria k ľuďom, s ktorými si najviac rozumel. Vypovedá o tom aj to, že ho práve oni dvaja pred duelom navštívili na samotke. A toto nerešpektovanie pravidiel bude jedného z nich stáť miesto na Farme. Vyriešenie situácie s vyradením jedného previnilca sa odohrá v pondelkovej epizóde.

Ak ste zvedaví na pikantné informácie zo zákulisia súťaže, určite si nenechajte ujsť online rozhovor s Rolandom Sedláčkom. Začíname v pondelok o 09:00. Viac informácií TU!

Tip: Vyberte si program na dnešný večer. Bude to Fama? Vyberajte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu