Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Haklová a Mládková: Skočili si do vlasov... Bitka!

Monika Haklová a Ľudovíta Mládková mali medzi sebou konflikt. Zobraziť galériu (7)
Monika Haklová a Ľudovíta Mládková mali medzi sebou konflikt.

BRATISLAVA - Prekročili hranice! Na Farme sa momentálne nachádza posledných šesť súťažiacich a napätie stúpa. Monika Haklová (37) aj v aktuálne vysielaných častiach prízvukuje, že vypadnúť takto tesne pred koncom nechce. A tiež sa netají tým, že súťaž by mal vyhrať niekto z pôvodnej zostavy. Tieto jej názory ale nevoňajú Ľudovíte Mládkovej (31). Medzi ženami sa dokonca strhla šarvátka, ktorá vyústila do fyzického kontaktu!

Pobili sa! Z markizáckej Farmy sa šíria zákulisné informácie o konflikte Moniky Haklovej s Ľudovítou Mládkovou. Realitná maklérka sa aktuálne obáva svojej účasti v dueli a Záhoráčka sa netají tým, že by sa jej dochodu zo statku len potešila.

Vidno teda, že tieto dve ženy sa práve nemusia. A ich antipatie vraj vyústili až do bitky. „Monika obhajovala starých farmárov a strhla sa hádka,” priblížil nám dôvod šarvátky náš zdroj. Blondínka zjavne opäť prezentovala svoj názor, že výhru si zaslúži len niekto z pôvodného osadenstva a noví hospodári na ňu nemajú nárok.

Ktovie, aké slová presne použila, ale Ľudovíta sa neovládla a vypálila jej facku. Na to ju vraj mala Monika dokopať, čo ale jej partner popiera. „Napadnutá bola len ona. Bolo to presne naopak, než tvrdí tá Záhoráčka,” verí Haklovej snúbenec Martin Kollár, ktorý sa o incidentne už tiež dozvedel. „Monika tiež nie je bez viny, došlo k hádke. Ale v podstate Ľudovíte nič neurobila a nakoniec vyzerá ako tá najagresívnejšia,” dodal.

Fyzické násilie je pritom v každej šou prísne zakázané. Zisťovali sme preto, či za túto roztržku bude niekto potrestaný. „Televízia Markíza riešila túto situáciu. Diváci sa v nasledujúcich vydaniach Farmy dozvedia viac,” povedala nám hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu