Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Farmár Roland ukázal príťažlivú manželku a aj ratolesti!

Farmár Roland s manželkou Silviou Zobraziť galériu (11)
Farmár Roland s manželkou Silviou

BRATISLAVA – Užívajú si otca aj manžela! Roland Sedláček (31) sa po dlhých týždňoch strávených na markizáckej farme vrátil konečne domov. Počas svojej neprítomnosti najviac chýbal svojim najbližším - partnerke Silvii a synom Adriánovi (7), Rolandovi (9) a Kristiánovi (3). Pri pohľade na naše zábery je vidno, že sa nevedia svojho otca nabažiť.

Vychutnávajú si každú voľnú chvíľu. Farmár Roland Sedláček v uplynulých dňoch doháňa to, čo počas svojho pobytu na markizáckom statku zmeškal. Naplno sa venuje svojej rodine. „V utorok sme si boli zahrať s deťmi futbal, pripojili sa aj ľudia zo sídliska. Bolo to super, oddýchol som si pri tom,“ prezradil nám Roland.

Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, zvítanie sa s najbližšími bolo krátko po jeho príchode veľmi emotívne. „Najstarší syn si aj poplakal. Od šťastia, že som sa vrátil a aj kvôli tomu, že ho mrzel môj prehratý duel s Adamom,“ dozvedeli sme sa od Sedláčka. Ten si krátko po príchode domov do Topoľčian doprial horúci kúpeľ a večer si splnil manželské povinnosti. „Trošku sme sa so Silvinkou pojašili,“ povedal so šibalským úsmevom farmár.

Hoci má v týchto dňoch veľa dôvodov na radosť, i tak ho podvedome trápia problémy. Má totiž finančné ťažkosti. „Manželka nemá prácu, pretože sa stará o deti. Ja si hľadám zamestnanie, no zatiaľ sa mi príliš nedarí. No určite to zvládneme,“ povedal nám otec troch chlapcov.

Keďže sa päťčlenná rodina momentálne nachádza v peňažnej tiesni a Rolandovi sa nepodarilo získať finančnú výhru na Farme, rozhodli sme sa mu aspoň trošku pomôcť. Počas pondelkového online rozhovoru na topkách sa mnohí čitatelia pýtali, ako by ho mohli finančne podporiť. Rozhodli sme sa preto zverejniť Sedláčkov bankový účet, kam by mohli ľudia zaslať ľubovoľnú sumu. Hoci sa tomuto nápadu farmár spočiatku bránil, nakoniec naň pristal. Mal však jednu podmienku: „Keď už sa tak niekto rozhodne urobiť, nech to je naozaj úprimne a z celého srdca. Veľmi pekne ďakujem.“

Rolandovo číslo účtu: 1699119455/0200

Roland je konečne pokope so svojou rodinou.
Zobraziť galériu (11)
Roland je konečne pokope so svojou rodinou.  (Zdroj: Jan Zemiar)


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu