Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Adam, z tohto ťa porazí: Farmárka Nikola na teba kašle, už chce iného!

Nikola Komorová vníma Adama Kováča už len ako kamaráta. Ako sama priznala zapáčil sa jej svalovec Leo z Hotel Paradise. Zobraziť galériu (6)
Nikola Komorová vníma Adama Kováča už len ako kamaráta. Ako sama priznala zapáčil sa jej svalovec Leo z Hotel Paradise.

BRATISLAVA – Obyčajná fraška! Na Adama Kováča (23), ktorý bojuje o výhru na markizáckej Farme, čaká po návrate domov obrovské sklamanie. Od romániku so súperkou Nikolou Komorovou (20) si totiž stále veľa sľubuje, no netuší, že šanca na láskyplný vzťah už dávno stroskotala. Kým mladého manažéra na opustenom statku zožierajú pochybnosti, silikónová tmavovláska si užíva spoločnosť iného svalovca.

Pred viac ako mesiacom prežívali Nikola a Adam na markizáckom statku lásku ako hrom. Rodák z Bratislavy otvorene vyhlasoval, že sa nejedná len o chvíľkové pobláznenie. S tmavovláskou vraj plánovali aj spoločnú budúcnosť.  Rovnaké stanovisko k celej veci mala aj samotná Nikola. Po tom, čo zo súťaže odstúpila, presviedčala všetkých, vrátane seba, že na Adama si počká.

S odstupom času sa však ukázalo, že realita je úplne iná. Tmavovláska si vychutnáva slobodu plnými dúškami. Potvrdzujú to aj jej vyjadrenia, ktoré nám sprostredkoval jej manažér Johnny Kortis. Naplno si užívam život a každú párty, milujem zábavu,“ povedala pre topky Komorová. Ako tiež dodala, ďalšie pôsobenie svojho niekdajšieho milenca v súťaži ju príliš nezaujíma. „Adama vnímam už skôr ako kamaráta,“ dodala. Z jej okolia sme sa dokonca dozvedeli, že svoj záujem o neho len predstierala. „Bola to skôr len taká hra. V bežnom živote by sa s ním nezaplietla,“ povedal nám k tomu náš zdroj.

Komorová už povymetala viacero spoločenských akcií. Najviac si azda užila tú, na ktorej sa zišli vyradení súťažiaci z Hotela Paradise. „Buchla som sa do Lea,“ prezradila s nadšením v hlase silikónka. Či medzi ňou a svalnatým plejbojom došlo aj k intímnejšiemu zblíženiu, nechcela konkretizovať.

Kováč je momentálne stále zavretý na opustenom statku a o svojej láske Nikole nič bližšie nevie. Tuší však, že ich vzťah je už skôr minulosťou. Neviem, ako to povedať, ale jednoducho som prišiel na to, že som bol asi naivný opäť raz. Už teraz som strašne zvedavý, čo bude vonku. Či niečo z toho, čo som tu našiel, ma nájde aj tam,“ poznamenal do televíznych kamier s bolesťou v hlase Adam. Komorová však s najväčšou pravdepodobnosťou tieto slová nezachytila. Ako nám totiž prezradila, súťaž skoro vôbec nesleduje. 

Tip: Máte už program na dnešný večer? Bude to Farma alebo film? Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu