Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poplach na Farme: Gynekologické vyšetrenia kvôli Nikole! Čo na to silikónka?

Nikola Komorová tvrdí, že ona nie je príčinou lekárskeho vyšetrenia ostatných farmárok. Zobraziť galériu (7)
Nikola Komorová tvrdí, že ona nie je príčinou lekárskeho vyšetrenia ostatných farmárok.

BRATISLAVA – Strach a obavy! Súťažiace z markizáckej Farmy prežívajú na statku poriadne rušné chvíle. Príkladom môže byť aj situácia zo včerajšej časti, kedy museli dámy povinne podstúpiť gynekologické vyšetrenia. Ako odznelo na obraze, bývalá farmárka Nikola Komorová (20) totiž nechala na statku „čosi“ na pamiatku. Na Moniku Haklovú (37), Evu Orolínovú (20) a Luciu Frčkovú (27) sa preto museli pozrieť odborníci. Ako na špekulácie o pohlavných chorobách reagovala samotná tmavovláska?!

Objavili sa správy, že ich nakazila! Nikola Komorová zo statkárskej súťaže odstúpila kvôli zdravotným problémom, ktoré nechcela konkretizovať. Najnovšie sa ale vynorili špekulácie, že sa jednalo o komplikácie gynekologického rázu. Práve preto boli všetky ženy, ktoré s tmavovláskou prišli bližšie do kontaktu, nedávno vyšetrené.

Príchod lekárky na opustený statok spomínané dámy poriadne vystrašil. Ak mala totiž Nikola problémy po ženskej stránke, ľahko sa vďaka spoločným kúpeľom mohli preniesť aj na ne. „Môžem iba dúfať, že to všetko bude v poriadku. Ak aj mala problém, mohla nám to povedať aspoň v rámci toho, že nás mala rada. Príde mi to také neľudské,“ poznamenala zaskočená Lucia. „Bola moja veľmi dobrá kamarátka, zverovala sa mi s veľa vecami. To, že mala problémy, mohla pokojne povedať aspoň mne,“  dodala.

Blondínka sa na túto tému rozprávala aj s Adamom Kováčom, ktorý sa s Komorovou intímne zblížil. „Neviem, čo sa deje. Šíria sa tú také fámy, neviem, či im mám veriť. Mám z toho zlý pocit. Nemám žiadne problémy, močím normálne, nič ma neštípe, ale som strašne nervózny,“ poznamenal mladík.

Strach majú aj Eva a Monika. „Budem čakať na tie výsledky. Obávam sa, že prídu pozitívne. Proste sa toho bojím. Asi ako každá jedna z nás,“ poznamenala mladá kaderníčka. Plná obáv je aj Haklová

Komorovú však táto záležitosť poriadne pobavila. „Farmári by sa mali medzi sebou menej ku*viť. Potom by možno nemali tento problém, ktorý chcú hodiť na mňa,“ odkázala silikónová tmavovláska prostredníctvom svojho manažéra Johnnyho Kortisa. „Síce som odstúpila zo zdravotných problémov, ale nie pohlavných, ktoré asi ešte len čakajú na tie prasiatka na farme. Okrem toho veľmi rada podstúpim aj hneď zajtra lekárske vyšetrenie a preukážem, že som zdravá,“ uzavrela so smiechom Nikola.

Tip: Pozrite si Farmu. Presný čas vysielania sa dozviete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu