Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poníženie a slzy Nikoly z Farmy: Aha, ako sa vnucovala Adamovi!

Nikola Komorová (vľavo) sa očividne s novým vzťahom svojho bývalého milenca nevie vyrovnať. Zobraziť galériu (6)
Nikola Komorová (vľavo) sa očividne s novým vzťahom svojho bývalého milenca nevie vyrovnať.

BRATISLAVA – Rozpačité stretnutie! Skôr, než sa Adam Kováč (24) na Farme zamiloval do súperky Lucie Frčkovej (27), prežil na statku románik so súťažiacou Nikolou Komorovou (20). Silikónová tmavovláska v poslednej dobe síce tvrdila, že Bratislavčana vníma už len ako kamaráta, v skutočnosti sa však s jeho novým vzťahom očividne nedokáže zmieriť. Pri nedávnom stretnutí s Adamom totiž ronila slzy a chcela ho späť.

Počas účinkovania v súťaži sa Adam Kováč kvôli mileneckej afére s Nikolou Komorovou skutočne potrápil. Po jej odchode ho totiž sužovali pochybnosti, či mu je tmavovláska verná. Po čase ale našiel šťastie a oporu v náručí kolegyne Lucie Frčkovej, s ktorou už dokonca plánujú spoločnú budúcnosť. Mladík sa v pondelkovom online rozhovore na topkách vyjadril, že s odstupom času vníma románik s Nikolou ako omyl.   

„Dá sa povedať, že tie prvé týždne ľutujem. Ja som za celý život vážnejšie zaľúbený nebol. Toto bolo príliš rýchle na to, aby sme sa stihli spoznať. Bol som zaslepený, že tam bola pekná žena. Veľmi som sa sklamal a pochopil som, že som bol sám pred sebou za somára,“ priznal sebakriticky, keď sme sa ho na tmavovlásku opýtali.

Ako sme sa tiež dozvedeli, po príchode domov sa so svojou bývalou milenkou stretol. „Obhajovala sa vo všetkom, v čom mohla. Ja som za ňou prišiel s jediným, že Lucka je tu pri mne a znamená pre mňa oveľa viac ako ona a že s ňou by som to rád ukončil v pohode. Povedal som jej, že som do nej zamilovaný nebol,“ opísal dôvod stretnutia Adam, ktorý si chcel komplikované vzťahy nadobro vyjasniť.

Nikolu ale jeho slová očividne zaskočili. „Hrala na mňa trošička smutnučké slzy,“ poznamenal k rozchodu mladík. Silikónka chcela ale zo stretnutia vyťažiť maximum. Keďže si už nemohla získať naspäť Adamovu lásku, chcela si aspoň zabezpečiť mediálnu pozornosť.

Komorovej sa však podaril skôr opak, pred Kováčom sa len zosmiešnila. „Snažila sa ma vytiahnuť ešte von. Čakali tam fotografi a kameramani, ktorí by nás spolu mohli chytiť. Dá sa povedať, že do tejto pasce som sa nenechal vtiahnuť,“ uzavrel tému so smiechom farmár.

Sledujte Topky TV: Adam Kováč prehovoril o romániku s Nikolou Komorovou. Prezradil tiež to, ako ona vníma jeho nový vzťah s Luciou Frčkovou.

Adam a Lucia ll

Tip: Pozrite si Farmu na Markíze. Presný čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu