Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nikola prekazila vyhadzov z Farmy: Odchod jej dali vyžrať aj zvieratá!

Zvieratá dali Nikole Komorovej najavo, že ju na farme nechcú. Zobraziť galériu (9)
Zvieratá dali Nikole Komorovej najavo, že ju na farme nechcú.

BRATISLAVA – Netradičná rozlúčka! V poradí štvrtý duel markizáckej Farmy bol výlučne mužskou záležitosťou. Stretli sa v ňom Roman Olach a Roland Sedláček. Hoci prvý spomínaný prehral, počet chlapov na statku zostáva nezmenený. Môže za to Nikola Komorová (20), ktorá sa rozhodla tesne po skončení súboja odstúpiť. Jej odchod zo statku bol rozpačitý - reagovali naň aj zvieratá na hospodárstve.

V rozhodujúcom dueli sa po tomto týždni ocitol Roman Olach. Ten si za druhého duelanta zvolil Rolanda Sedláčka, ktorý vyberal súťažné disciplíny. Chlapi si najskôr zmerali sily v preťahovaní lanom, kde s prehľadom zvíťazil svalnatý otec troch detí. Triumf v druhom súboji si pre zmenu pripísal na konto blondiak, ktorému sa v nakladaní vajíčok na ruky mimoriadne darilo. Tretí, vedomostný duel však znovu vyhral Roland.

Keď sa už Olach zmieril s tým, že musí súťaž opustiť, slova sa prekvapivo ujala Nikola. „Vôbec sa mi to nehovorí ľahko, ale musím odstúpiť z nejakých zdravotných dôvodov, ktoré nechcem rozoberať. Nemám slov, pretože mi tu bolo perfektne a Farma mi strašne veľa dala,“ poznamenala Komorová, ktorá sa na zdravotné komplikácie sťažovala už od začiatku týždňa.

O jej zámere odstúpiť zo súťaže bol informovaný aj milenec Adam. „Vedel som o jej problémoch, aj o tých zdravotných. Zdôverovala sa mi so všetkým,“ reagoval na adresu Nikolinho prekvapivého rozhodnutia. Pravidlá súťaže dovoľujú účastníkom z hry odstúpiť. Po dvoch týždňoch dobrovoľne opustil statok napríklad aj Ľubomír Filkor. Moderátorka Kveta Horváthová teda Komorovej rozhodnutie rešpektovala a Roman tak naďalej zostal v hre.

Hoci silikónka nemala k zvieratám na statku nikdy blízko, chcela sa s nimi i tak rozlúčiť - podobne ako ostatní vyradení súťažiaci. Dobytok však z tohto nápadu príliš nadšený nebol. „Dobre, nebuč na mňa,“ odvrkla Nikola krave, ktorá na ňu evidentne nebola zvyknutá. Baran nezostal len pri zvukoch a na tmavovlásku rovno zaútočil. „Debil,“ skríkla Komorová, keď ju napadol. Bez problémov sa však nezaobišlo ani lúčenie so zajacom. Ten sa tmavovláske vyšmykol z rúk, čo ona okomentovala slovami: „Ty si tupý!“ Nuž, Nikola, aj zvieratá ti dali najavo, že tento statok nie je nič pre teba...

Chcete vedieť, ako Nikola Komorová hodnotí svoju účasť v súťaži? Nenechajte si ujsť online rozhovor už v pondelok o 9:00 na topkách. Viac informácií nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu