Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Záchvat zúrivosti na Farme: Krik a rozbíjanie skla!

Naštvaný hospodár odviedol farmárom kravu do izby a vybil im okná. Zobraziť galériu (16)
Naštvaný hospodár odviedol farmárom kravu do izby a vybil im okná.

BRATISLAVA - Toto určite nečakali! Súťažiaci na markizáckej Farme evidentne nezvládajú svoje povinnosti a flákajú sa. Hospodárovi to potvrdila aj ďalšia neočakávaná návšteva, ktorou statok poctil. To, v akom stave našiel skleník či zvieratá, ho nenechalo chladným. A tak sa finalistom šou ozýval v ušiach krik a zvuk rozbíjaného skla!

Dožrali ho! V súvislosti s Farmou 2 sa stále častejšie vynára otázka, či si niekto z finalistov vlastne zaslúži výhru 50 tisíc eur. Často ich totiž diváci vidia vyspávať, len tak sa potulovať po statku a nič nerobiť. Najaktívnejší sú, keď majú po ruke demižón vína. A zvieratá zatiaľ trpia.

Na vlastné oči sa o tom presvedčil aj hospodár Martin Bagár, ktorý sa v zlej predtuche vybral na neočakávanú návštevu farmy. Najprv sa zastavil v skleníku, ktorý súťažiaci horko-ťažko postavili. Ukázalo sa však, že sa oň už príliš nezaujímajú. Kvôli rozbitej tabuľke skla na dverách v ňom totiž zavládla zima. A nikto to neriešil.

Viac však Bagára vytočil neporiadok v maštali, kde postával nenakŕmený dobytok. A to bola posledná kvapka do pohára jeho trpezlivosti. Nahnevaný vzal kravu a zaviedol ju súťažiacim do príbytku. „Okamžite padajte z tých postelí! Hádajte, čo máte v maštali. Po kolená hovien a hladné zvieratá. Som na vás poriadne vytočený!“ kričal na lenivcov.

Nepozdávali sa mu ani okná, ktoré mali podľa plánu svietiť čistotou. „Dohodli sme sa, že ich umyjete. Mám pocit, že si z toho robíte holubník. Toto je umyté?!” skríkol statkár a palicou vybil sklo. Takýto budíček finalisti určite nečakali ani v tom najhoršom sne. Ako sa s touto situáciou vysporiadali, uvidíte už dnes večer na Markíze. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu