Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prekvapenie vo vyraďovaní na Farme: Nečakaný zvrat v hre!

V dueli súperili Eva Orolínová a Monika Haklová. Zobraziť galériu (7)
V dueli súperili Eva Orolínová a Monika Haklová.

BRATISLAVA - Aj v dnešnej časti Farmy sa konal vyraďovací duel. Stretli sa v ňom Monika Haklová (37) a Eva Orolínová (19). Najmladšia súťažiaca sa v súboji ocitla kvôli svojej lenivosti a hádkam s ostatnými. Počas súperenia ju staršia blondína porazila v dvoch disciplínach. Po skončení súboja zasiahla Markíza a obe dámy prekvapila zmenou pravidiel.

Farmári tento týždeň celkom pochopiteľne nominovali do duelu Evu Orolínovú. Tá už od pondelkovej epizódy stála proti všetkým a odmietala pracovať. Prekvapením nebolo ani to, že si najmladšia súťažiaca za súperku vybrala Moniku Haklovú. Nemala totiž na výber - Luciu Frčkovú ako hospodárku týždňa chránila imunita, žiadna iná žena už na statku nezostala. 

Súboj rivaliek začal preťahovaním lanom, ktoré vyhrala Monika. Vo vedomostnej disciplíne zas triumfovala Eva. Tá porazila informáciami z almanachu súperku s veľkým náskokom. Muselo sa preto pristúpiť k prekvapeniu. Tým bolo zadržiavanie dychu pod vodou. Lepšie ho zvládla podnikateľka.

Výsledok duelu teda znamenal konečnú porážku pre Evu, ktorá si v podstate vyhadzov za svoje správanie aj zaslúžila. Po tom, ako sa s ostatnými rozlúčila, však zasiahla Kveta Horváthová. „Máme tu jedny z najkrajších sviatkov roka, ktorých zmysel je najmä v znovuzrodení. Víťazka tohto duelu, teda Monika, má preto možnosť dať druhú šancu Eve. A ak sa rozhodne, môže Eva zostať aj naďalej v hre,“ povedala moderátorka.

Táto situácia priniesla do hry opäť trochu napätia. Osud mladej statkárky totiž závisel na žene, s ktorou sa najviac rozhádala. Zdá sa však, že atmosféra sviatkov a spoločné chvíle pri maľovaní vajíčok obrúsili niektoré hrany. Alebo ide čisto len o stratégiu? „Keďže sú muži v prevahe, potrebujeme určite aj ženskú silu. Dúfam, že budeme taktizovať, Evička, a spojíme sa v jeden ženský pakt. Takže chcem, aby tu ostala,” týmito slovami vrátila Haklová Orolínovú do hry. To, či urobila dobre, sa ukáže v ďalšom priebehu farmárskej súťaže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu