Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nahá farmárka Haklová: Unikli erotické fotky zo súkromného albumu!

Monika Haklová pózuje iba v uteráku na hotelovej izbe. Zobraziť galériu (11)
Monika Haklová pózuje iba v uteráku na hotelovej izbe.

BRATISLAVA - Toto nemal nik vidieť! Topkám sa podarilo získať zábery sexi mamičky Moniky Haklovej (37) v Evinom rúchu. Fotografie nahej farmárky vznikli zhruba pred rokom počas letnej dovolenky so snúbencom Martinom Kollárom. Plavovláska mu vystavovala na obdiv svoje silikónové prsia na hotelovej izbe.

Vaše tipy
Zatiaľ čo Monika Haklová bojuje na markizáckej farme, po internete kolujú jej nahé zábery. „Vznikli zhruba pred rokom na hotelovej izbe počas dovolenky,“ napísal topkám čitateľ, ktorý fotografie do redakcie poslal. Snímky vraj pochádzajú zo súkromného albumu trojnásobnej mamičky a jej snúbenca Martina Kollára.

Hoci farmárka nepatrí k hanblivkám - veď na statku sa už kúpala v trojici s dievčatami hore bez, svoje silikónové prednosti divákom ešte nikdy neukázala v plnej kráse. Ako sa však zdá, v súkromí rada odhodí všetky zábrany spolu s uterákom. Súdiac podľa spôsobu jej pózovania pred objektívom, blesky fotoaparátu si s chuťou užíva.

Ktovie, či si takýmto spôsobom chcela okoreniť svoj milostný život s partnerom. Je to však možné. Veď aj pred markizáckymi kamerami prezradila, že kvôli oživeniu sexuálnych radovánok neváha doma vyskočiť na stôl a urobiť striptíz. Nechajme sa prekvapiť, či niečo podobné predvedie aj v drsných podmienkach na statku, kde momentálne bojuje o výhru 50 tisíc eur.

Zrkadielko, zrkadielko, kto je najsexi farmárka na svete?
Zobraziť galériu (11)
Zrkadielko, zrkadielko, kto je najsexi farmárka na svete?  (Zdroj: Tip čitateľa)

Tip: Pozrite si Farmu aj s jej celebritami. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu