Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vietor ničil aj ďalšie stany!

Roztrhaná plachta stanu Racing Xperience Zobraziť galériu (10)
Roztrhaná plachta stanu Racing Xperience

BRATISLAVA/TRENČÍN - Búrka na trenčianskej Pohode nezničila len Arénu O2, silný vietor zasiahol aj stan Racing Xperience. Plachtu dokázal roztrhať v priebehu niekoľkých sekúnd, v zaplnenom stane sa našťastie nikomu nič nestalo.

Posielate nám svoje zážitky z Pohody, ako ste vnímali a zachytili situáciu na Pohode, z tých najzaujímavejších sme vybrali.

 

Bolo to naozaj neuveriteľné. S kamarátkou sme si tancovali, všade šťastní ľudia. Pár krát som videla ako chlapci vedľa nás ukazujú smerom von s tým, že ako zle to tam vyzerá. Vtedy som sa pozrela na hodinky, mohlo byť 15:40 a pár minút na to len dunivé nárazy, nad nami biela obloha, všetci intuitívne na zem, zrazu len kovovú tyč vidím ako letí mojim smerom rýchlo som sa aj ja zohla, našťastie ma "iba" šuchla cez rameno a cez hlavu. Tí, ktorí boli trošku za mnou už toľko šťastia nemali. Keď som našla kamarátku, v šoku sme začali utekať, no v tom sme si všimli chlapca na zemi, ľudí okolo neho kričiaci "zavolajte sanitku". Pohľad na toho chlapca bol zdrvujúci. Tvár cela od krvi, on v kaluži krvi, nos ani nemal, tvár zničená. Utekali sme. Všade boli ľudia, ktorí volali o pomoc. Ďalšie dievča na zemi ktorej striekala tepna na krku. Rýchlo sme utekali ku naším stanom. Všetko bolo ako davová psychóza. Všetci sa začali baliť. Chodili s vážnymi tvárami, nikto nemal chuť sa zabávať. Napísala Veronika.

 

Neopakovateľná atmosféra, a to nie som žiadny blázon, ale staršia pani (45), takýchto starších tam chodí viac. Sú tam úžasní mladí ľudia a jeden z nich, chlapec vysoký v zelenej mikine, v momente chytil moju sestru do náručia a utekal s ňou k sanitke. Bola by som rada, keby si to čítal a vedel, že sme mu vďační. Mali sme výhodu, že švagor bol jeden z účinkujúcich z orchestra SND a preto naše auto bolo blízko a behom 40 minút sme boli pri sestre v nemocnici. Cestou sme stretali sanitky, ktoré v jednom kuse odvážali ranených. V nemocnici bol perfektný personál, ktorý si myslím, že to zvládol vynikajúco. Napísala Katarína Kováčiková.

 

Byl tam pěkný bordel. Pořadatelé to absolutně nezvládli. Moje dceři tam rozbil padající stan hlavu s tržnou ranou na tři štychy. Byla u zdravotníků, ale ti ji jen prohlédli a ránu na hlavě ani nijak neošetřili. Nedalo se odtud odjet tak jsme museli jet pro ni. Byla pěkně vystresovaná, bolela ji hlava i krk, nepamatovala si ani jak se jí to stalo, jen to, že se probudila na zemi pod stanem. Od 16.45 do 21.30 hod. když jsem tan přijeli se s autem ani nepohli. Příjezd a odjezd byl jen po jedné špané šotolinové cestě. Někteří tam budou čekat do rána než se odtud dostanou. Pořadatelé diletantsky řídili odjezd aut. dceru jsme hned odvezli do nemocnice, kde ji rentgenovali, ošetřili a nechali si ji pozorování. Pořadatelům by takové akce měli zakázat, tolik tisíc aut a jedna cesta ven!!! Doufám, že jim to neprojde jen tak, určitě mě bude zajímat trestně právní postih, ke kterému se připojíme. Napísal Pavel.



Pohoda: Marlboro stan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu