Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

AKTUÁLNE Bratislavu zaplavili poľskí fanúšikovia: Polícia začala konať! Kvôli zápasu v Trnave prijali niekoľko opatrení

Ilustračná foto
Ilustračná foto (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - V centre Bratislavy je veľký počet poľských futbalových fanúšikov tímu KKS Lech Poznaň, ktorý hrá večer zápas v Trnave. Upozornila na to na sociálnej sieti bratislavská mestská polícia, ktorá musela zmobilizovať svoje hliadky. Viacerí fanúšikovia sa však už podľa nej presúvajú do Trnavy.

Vedúci oddelenia komunikácie bratislavskej mestskej polície Peter Borko uviedol, že už počas stredajšieho (16. 8.) večera monitorovali pohyb fanúšikov poľského klubu. "V Bratislave sa ich nachádza približne 200 a počas stredajšieho večera a štvrtkového doobedia nedošlo k vážnym narušeniam verejného poriadku," skonštatoval.

 

🔴⚫ OSTÁVA POSLEDNÁ TISÍCKA! ⚽ Ak ešte váhaš či dnes prísť na štadión, tak dlho nepremýšľaj! V predaji ostáva posledných...

Posted by FC Spartak Trnava on Thursday, August 17, 2023

Ako podotkol, približne okolo polnoci veľká skupina fanúšikov spievala chorály na bratislavskom Hlavnom námestí. V súčasnosti už poslali niektoré hliadky späť do svojich okresov, keďže viacerí fanúšikovia už opustili centrum Bratislavy a zamierili do Trnavy. "Po futbalovom zápase plánujeme opätovne zvýšiť výkon v centre mesta, keďže je predpoklad, že sa niektorí z fanúšikov plánujú vrátiť do Bratislavy," uviedol Borko.

V Trnave museli zaviesť bezpečnostné opatrenia

Futbalový zápas Európskej konferenčnej ligy UEFA, ktorý sa odohrá večer na trnavskom Štadióne Antona Malatinského medzi domácim Spartakom Trnava a poľským tímom KKS Lech Poznaň, označil organizátor za rizikový. V Trnave museli preto zaviesť bezpečnostné opatrenia.
 

Viac o téme: CentrumPolícia FutbalBratislavaPoľskí fanúšikovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu