Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vlastného brata napadol ocieľkou na brúsenie nožov: Voči mužovi je už vznesené obvinenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TRENČÍN - Trenčiansky policajný vyšetrovateľ obvinil 43-ročného muža zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Obvinený mal v Trenčíne pod vplyvom alkoholu napadnúť svojho brata ocieľkou na brúsenie nožov a spôsobiť mu zranenie. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková.

Muž mal počas návštevy svojho brata v byte v Trenčíne pod vplyvom alkoholu po predchádzajúcej slovnej hádke napadnúť svojho 38-ročného brata. "Ocieľkou na brúsenie nožov ho mal značnou silou jedenkrát bodnúť do oblasti tváre, konkrétne pri koreni nosa a do bezprostrednej blízkosti pravého oka, čím mu spôsobil zranenie, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie v nemocnici," uviedla Krajčíková. Po útoku mal podľa nej muž odísť z bytu preč.

 

BRAT NAPADOL BRATA OCIEĽKOU NA BRÚSENIE NOŽOV 👉Vyšetrovateľ z Trenčína vzniesol obvinenie 43-ročnému mužovi za pokus...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Sunday, August 20, 2023

O jeho ďalšom osude bude rozhodovať súd

Policajti obvineného v zmysle zákona obmedzili na osobnej slobode a umiestnili ho v cele policajného zaistenia. "Vyšetrovateľ podal podnet na jeho väzobné trestné stíhanie a o jeho ďalšom osude bude rozhodovať súd. V prípade dokázania viny hrozí mužovi trest odňatia slobody päť až 12 rokov," dodala Krajčíková.

Viac o téme: Polícia TrenčínNapadnutieMužBratOcieľkaBrúsenie nožov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu