Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mikla pol roka bez sexu: Čakám, kým pištoľ opäť vystrelí!

Robo Mikla. Zobraziť galériu (11)
Robo Mikla.

BARDEJOV – Kontroverzný spevák Róbert Mikla (29) sa v lete minulého roka rozviedol so svojou manželkou Máriou Legátovou (25). Napriek tomu, že od ukončenia nevydareného zväzku už ubehlo viac ako 6 mesiacov, bývalý superstarista si stále nenašiel náhradu. Pre topky.sk tiež otvorene priznal, že už pekne dlho nemal sex!

Do vzťahov sa nehrnie! Robo Mikla sa do povedomia ľudí dostal najmä svojou povahou búrliváka. Netajil sa taktiež veľkou slabosťou pre nežné pohlavie. V súčasnosti sa však zdá, že ženy už Robovi veľmi nechutia. A to aj napriek tomu, že ony neskrývajú svoj záujem!

„Na koncerte sa vždy nájde nejaká kráska, s ktorou si zatancujem, sem-tam dostanem telefónne číslo, ale nejde o nič vážne,“ poznamenal Robo, keď sme sa ho opýtali, ako je na tom so ženami. „Nájsť vhodný objekt, hlavne dostatočne diskrétny, nie je jednoduché. Dnes nehľadám lásku za hrob,“ dodal.

Robo nikdy nemal problém hovoriť aj o veciach, ktoré sú pre iných tabu. Spýtali sme sa teda tiež na jeho intímny život. „Momentálne som bez partnerky, takže nemám ani sex,“ priznal spevák. Vyzerá to však tak, že z "posteľnej" abstinencie si ťažkú hlavu nerobí. „Život nie je balada, ale netrápim sa tým. Čakám na štarte, kým pištoľ opäť vystrelí," povedal s pobavením v hlase.

Zdá sa, že Mikla má v pláne si slobodu poriadne užiť. Hovoriť o trvalom vzťahu v jeho prípade zatiaľ nemá význam. „Asi som takto mal žiť už od začiatku. Na vážnu známosť budem myslieť asi až vtedy, keď budem mať sedemdesiat rokov, podobne ako Karel Gott,“ uzavrel.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu