Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sládečková & Malík: Rozchod!

Marta Sládečková a Peter Malík Zobraziť galériu (7)
Marta Sládečková a Peter Malík

BRATISLAVA - Je koniec! Po dvanástich rokoch sa nadobro rozišli cesty obľúbenej herečky, členky divadla Astorka Korzo ´90 Marty Sládečkovej (47)a jej priateľa Jozefa Malíka. Láska, ktorú síce tento pár nikdy oficiálne nespečatil, no vôbec sa ňou na verejnosti netajil, je tak zrejme už len minulosťou.

"Je to ideálny muž," vyhlásila pred časom na adresu svojho partnera Sládečková. Ona - energická a temperamentná dáma, on - zádumčivý samotár. Napriek tomu, že mali odlišné povahy, si skvele „sadli“. "Výborne varí, vie sa postarať o domácnosť, má fantastický vkus," nešetrila chválou známa herečka. Voľný čas trávili spoločne nielen v byte v centre Bratislavy, ale aj na Sládečkovej chalupe na Myjave. Zbožňovala s ním chodiť po nákupoch, poznal jej štýl a mal rád i jej psa Nathana. Zdalo sa, že to bol dokonalý pár... No táto idylka vraj pred pár týždňami definitívne skončila.

"Prednedávnom sa rozišli," potvrdil naše zistenia zdroj blízky herečke. Ukončením vzťahu, ktorý začal ako v romantickom filme - láskou na prvý pohľad na koncerte v Bratislave - sa vraj pred svojimi známymi netajil ani Malík. Herečkino vyjadrenie k tejto téme sa nám do našej uzávierky novín nepodarilo získať. Či je za týmto prekvapivým rozchodom nevera, alebo to len jednoducho prestalo klapať, možno len hádať. Sládečkovej však na túto udalosť určite pomáha zabudnúť aj práca, ktorá ju v týchto dňoch naplno zamestnáva. Hrá totiž jednu z hlavných postáv v muzikáli Na skle maľované, ktorý mal premiéru vo štvrtok na bratislavskej Novej scéne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu