Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Koniec Miklovho manželstva: Rozvod za 10 minút a... Už si hľadá novú ženu!

Robo a Maja už nie sú manželia. Zobraziť galériu (4)
Robo a Maja už nie sú manželia.

ŽIAR NAD HRONOM – Ich cesty sa rozišli! Včerajší rozvod speváka Róberta Miklu (28) bol, ako to už v jeho prípade býva zvykom, netradičný. Sudkyňa jeho takmer štvorročné manželstvo ukončila v priebehu desiatich minút. Zatiaľ čo spevák si pocit slobody očividne užíva, jeho exmanželka Mária Legátová (24) hľadala útechu u rodičov.

Napriek tomu, že bývalí manželia – Robo Mikla a Maja Legátová už viac ako rok nežili v spoločnej domácnosti, ich vzťah definitívne ukončilo až včerajšie rozvodové konanie. Vzhľadom na to, že nemali deti, ani spoločný majetok, išlo len o niekoľkominútovú záležitosť. Počas toho, ako sudkyňa prednášala všetky potrebné náležitosti, Robo a Maja len súhlasne prikyvovali hlavami. Keď dorozprávala, bolo po všetkom. A bývalí manželia si išli každý po svojom.

Keďže sa rozvod odohrával v spevákom rodnom meste, Robo sa rozhodol navštíviť známych, ktorých dlhšie nevidel. Po stretnutí s nimi cestuje opäť na východ Slovenska, kde žije už druhý rok. „Cítim sa slobodne,“ zareagoval na otázku, ako vníma svoj rozvod. Vzápätí na to so smiechom dodal: „Baby som tu pre vás!“

Mária však reagovala opačne. Aj keď ich manželstvo už dlhšie nefungovalo, predsa len bol kontroverzný rocker jej veľkou láskou. Údajne aj pred samotným rozvodovým konaním bola mierne nervózna. Keď však padol definitívny verdikt, nepocítila vo svojom živote žiadnu zmenu. „Možno to dôjde až časom,“ poznamenala tmavovláska. Tá sa po definitívnom zbohom, ktoré si s exmanželom dali, vydala opačným smerom. Na západ, do Bratislavy, za rodičmi.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu