Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Máziková desí ľudí: Bála sa jej aj Bočanová!

Živelná Eva Máziková vystrašila českú herečku Mahulenu Bočanovú. Zobraziť galériu (8)
Živelná Eva Máziková vystrašila českú herečku Mahulenu Bočanovú.

BRATISLAVA – Majú z nej strach! Eva Máziková (60) je neuveriteľne temperamentná a impulzívna. V Let’s Dance jej to síce zabezpečilo dosť esemesiek a následný postup do finále, v súkromí jej to však občas škodí. Česká herečka Mahulena Bočanová (43) nám prezradila, že pri prvom stretnutí sa speváčky doslova bála!

Mahulena Bočanová je česká herečka, ktorá si u našich západných susedov zatancovala v súťaži StarDance. Tam sa skamarátila s porotkyňou Tatianou Drexler, ktorá ju pozvala na semifinálové kolo Let’s Dance. Topky.sk zisťovali, ako Mahulena vníma slovenské finalistky tanečnej súťaže Nelu Pociskovú a Evu Mázikovú.

„Nela je mladá a technicky skvelá, pri Eve je tam duša, osobnosť, neuveriteľná bláznivosť a šarm,“ zhodnotila obe tancujúce celebrity. Na Mázikovú nám dokonca prezradila jednu pikošku. „Keď som ju videla prvýkrát, tak som sa jej úplne bála, desila ma,“ narážala Bočanová zrejme na speváčkinu živelnosť.

Napriek tomu si ju však obľúbila. Keďže Mahulena pozerá Let’s Dance od začiatku, oceňuje šou, ktorú Máziková na parkete predvádza. „Nie je to len o technike, takže keď mám povedať favoritku, bola by to práve Eva,“ drží palce najstaršej účastníčke štvrtej série. Či vo finále zvíťazí dokonalý tanec alebo práve efektné predstavenie, sa dozviete v dnešnom finále.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu