Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sex na jednu noc vyhľadáva dvakrát viac mladých mužov ako žien

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: isifa)

BRATISLAVA - Mladí Slováci sa oveľa viac ako Slovenky priznávajú k sexuálnym dobrodružstvám. Sex na jednu noc vyhľadáva dvakrát viac mladých mužov ako žien, ktoré sú zas v postoji k jednorazovým sexuálnym radovánkam konzervatívnejšie. Vyplýva to z anonymného internetového prieskumu spoločností Pepino a CKM SYTS, ktorého sa zúčastnilo 1980 respondentov a respondentiek vo veku od 18 do 30 rokov.

Viac ako štvrtina mužov, konkrétne 27,6%, sa otvorenie prihlásila k vyhľadávaniu sexuálnych dobrodružstiev, najmä pokiaľ ide o takzvané jednorazovky. Zo žien sa k sexu na jednu noc stavia pozitívne len 8,1%.

Prieskum ale neodhalil to, či sú muži viac promiskuitní ako ženy, pretože len menšia časť respondentov mala viac ako päť sexuálnych partneriek alebo partnerov.

Viac ako 67% respondentov uviedlo, že za svoj doterajší život mali iba jednu sexuálnu partnerku alebo partnera. Takmer 22% mužov uviedlo počet dva až päť a viac ako päť priznalo iba 2,5%.

Zo žien priznalo iba niečo vyše jedného percenta viac ako 5 sexuálnych partnerov alebo partneriek. Približne každý desiaty muž a žena vo veku medzi 18 a 30 rokov nemali žiadneho sexuálneho partnera.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu