Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bisexuálka Angelina: Na fešáka Deppa kašle – chce jeho milenku!

Fešák Johnny Depp vraj Angelinu vôbec nepriťahuje Zobraziť galériu (13)
Fešák Johnny Depp vraj Angelinu vôbec nepriťahuje

LOS ANGELES – Opäť sa v nej prebúdzajú chúťky na ženu! Zdá sa, že spolupráca Angeliny Jolie (34) a jej filmového kolegu Johnnyho Deppa (46) nebude nikdy bezproblémová. Len čo pominuli obavy z ich horúcich posteľových scén, hollywoodska kráska vyrazila opäť do útoku – zatúžila po Johnnyho milenke!

Neustále sa im pchá do postele! Prominentný párik, ktorý Johnny Depp tvorí s Vanessou Paradis od roku 1998, si kvôli filmovému projektu The Tourist zrejme ešte užije svoje. Vrásky na čele obom zaľúbencom pribúdajú práve vďaka Angeline, známej bisexuálnou orientáciou. Ešte nedávno totiž francúzska krásavica svojho miláčika prosíkala, aby od spomínanej snímky, ktorej súčasťou sú aj šťavnaté sexuálne scény, jednoducho odstúpil. Dnes je však situácia úplne iná – ak niekto aj mimo kamier skončí s Angelinou v posteli, môže to byť práve Vanessa!

„Angelina bola zmätená, keď si prečítala správy o jej predpokladanej slabosti pre Johnnyho,“  prezradil zdroj z okruhu herečkiných známych magazínu National Enquirer. Ten zároveň dodal, že charizma amerického fešáka Angelinu vlastne vôbec neoslovuje: „Poukázala na to, že hoci Johnny je dobre vyzerajúci chlap, nie je na ňom nič špeciálne vzrušujúce – myslí si, že jeho priateľka je ďaleko viac sexi.“

To, čím Vanessa svoju o tri roky mladšiu konkurenciu uchvátila, údajne tkvie v jej francúzskom pôvode. Obrovský záujem však v Angeline vzbudila najmä profesionálnymi zábermi v magazínoch: „Angelina miluje Vanessinu surovú, prirodzenú krásu, veľmi sa v nej vidí – drzú, horúcu erotickosť, ktorá vychádza z niekoho, kto sa ani nemusí príliš snažiť.“ Ak to pôjde takto ďalej, v Hollywoode sa zrejme napokon skutočne zrodí podivuhodný milostný trojuholník!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu