Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nečakaný zvrat v Let´s Dance: Môže za to Šimkovičová!

Martina Šimkovičová Zobraziť galériu (3)
Martina Šimkovičová

BRATISLAVA – Tak predsa bude tancovať! Po tom, ako sme presne pred dvomi týždňami zverejnili článok, že sa vedenie Markízy opäť vykašľalo na Martinu Šimkovičovú (38) a neobsadilo ju do blížiaceho sa Let´s Dance 4, začali v Záhorskej Bystrici konať. Výsledok? Plavovláska pôjde na parket!

Pohli sa ľady. Ešte pred niekoľkými dňami nám Martina Šimkovičová v súvislosti s obsadením jej osoby do Let´s Dance 4 tvrdila toto: „Nie, oslovená som nebola. Ani by som takúto ponuku nečakala.“

To sa však zjavne zmenilo. Po tom, ako sme na topkách zverejnili článok upozorňujúci na to, že Martina Šimkovičová zatiaľ nedostala v porovnaní s ostatnými tvárami markizáckeho spravodajstva priestor na tanečnom parkete, začalo vedenie konať. Výsledkom je, že po Marianne Ďurianovej, Patrikovi Švajdovi, Zlatici Puškárovej, Miriam Kalisovej, či Rasťovi Žitnom bude drať topánky na parkete aj Šimkovičová.

„Dostala naozaj výhodnú ponuku,“ priblížil nám dôveryhodný zdroj dôvod, kvôli ktorému sa plavovláska rozhodla prehodnotiť svoj negatívny postoj k účasti v Let´s Dance a pristúpila na účinkovanie v tanečnom projekte.

Markizáckemu vedeniu naozaj veľmi záležalo na Martininom obsadení. Dokonca kvôli nej rozšírili štandardný počet desiatich parketových párov na jedenásť. „Prepáčte, nemôžem sa k tomu nijako vyjadrovať,“ povedala Šimkovičová, čím naše informácie nevyvrátila. Plavovlásku údajne delí od účasti v šou iba formalita – podpis zmluvy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu