Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jarošovu pieseň totálne skomolil grécky nadšenec: Trhá to uši!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (4)
Miro Jaroš

BRATISLAVA – Úsmevná paródia! Speváka Mira Jaroša (31) si obľúbili už aj za hranicami. Jeden iniciatívny fanúšik si dokonca vyskúšal, aké to je byť v "spevákovej koži.“ Škoda len, že to nedopadlo práve najlepšie.

V súťaži Eurosong boduje Jaroš s piesňou Bez siedmeho neba. Tento song si našiel obľubu jednak u divákov, ale aj v radoch odbornej poroty. Skladba sa totiž dostala až do samotného finále.

Popularita piesne však nekončí za našimi hranicami. Jeden Jarošov fanúšik z Grécka sa totiž rozhodol, že ju prespieva do svojho rodného jazyka. Ťažko však povedať, či sa jeho výkon dá nazvať spevom.

„Je to môj fanúšik, ktorý mi píše už asi rok,“ prezradil topkám Jaroš, pričom poznamenal, že prespievaná verzia jeho skladby má vlastný text. 

Rozdiel medzi piesňami však nie je iba v slovách. Ak čakáte podobne melodický hlas, budete nepríjemne prekvapení. „Je to zvláštne počuť svoju vec v Gréčtine,“ poznamenal diplomaticky slovenský spevák, pričom neskrýval radosť z nevšedného prejavu náklonnosti v podobe piesne. „V každom prípade oceňujem jeho snahu, je to milé gesto,“ dodal.

Vyhrajte zájazd do Osla spolu s dvomi vstupenkami na medzinárodný Eurosong. Kliknite SEM!

VIDEO: Miro Jaroš a jeho súťažná pieseň Bez siedmeho neba - v originálnej verzii.

VIDEO: Miro Jaroš v podaní Gréka Giannisa - v prespievanej verzii.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu