Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Chris Norman zo skupiny Smokie: Chystá slovenské turné!

Chris Norman
Chris Norman

BRATISLAVA - Spoluzakladateľ anglickej rockovej skupiny Smokie Chris Norman, známy najmä sólovým hitom Midnight Lady, absolvuje v druhej polovici septembra slovenské koncertné turné.

Spevák, ktorý tento rok oslávi 60. narodeniny, vystúpi 24. septembra v Prievidzi, 25. septembra v Bratislave a nakoniec 26. septembra v Trnave. Týmito koncertmi hudobník nadviaže na augustové vystúpenia v Lučenci a Košiciach, kde predstavil výberový album The Hits! From His Smokie And Solo Years (2009). Vstupenky budú už čoskoro v predpredaji.

Na troch koncertoch na Slovensku sa v roku 2010 predstaví aj jeho bývalá kapela Smokie, z ktorej Chris Norman odišiel v roku 1985. Formácia, ktorá aktuálne na scéne pôsobí v zložení Mike Craft (vokály, rytmická gitara), Mick McConnell (gitara, vokály), Terry Uttley (basgitara, vokály), Steve Pinnell (bicie nástroje) a Martin Bullard (klávesy), vystúpi 18. mája v Bratislave, o deň neskôr v Nitre a napokon 20. mája v Žiline. Vstupenky na koncerty stoja do 31. marca v predpredaji akciových 20 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu