Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Krainová ukazuje prsia: Na dráždivé kostýmy v Let’s Dance pripravená!

Simona Krainová s výstrihom až po pupok. Zobraziť galériu (2)
Simona Krainová s výstrihom až po pupok.

PRAHA – Ukazuje svoje telo! Modelka Simona Krainová (36) sa odhaľuje rada a často. Dokázala to aj na nedávnej akcii, kde jej prsia pri istých pohyboch doslova vypadávali z výstrihu. Máme sa teda na čo tešiť, keď nám bude svoje pôvaby predvádzať na parkete Let´s Dance 4.

Nie každý sa vie zmieriť s odhaľujúcimi šatami, v ktorých sa tancuje počas Let’s Dance. Typickým príkladom bola v minulej sérii Adela Banášová. „Neviem, či tieto šaty boli pre mňa stvorené, aj tuto mi trčí rebro,“ komentovala napríklad príliš odvážny kostým na sambu.

Takýto problém však pri Krainovej nehrozí! Nedávno totiž nafotila kalendár, kde je viac nahá, ako zahalená. A aj do spoločnosti vyráža Simona v poriadne dráždivých outfitoch. Naposledy krstila s výstrihom až po pupok predajňu štýlového nábytku. Podprsenku, samozrejme, nechala doma.

Zdá sa teda, že už teraz si môžu kostymérky chystať odvážne šaty pre českú blondínku. Simone by snáď neprekážal ani nejaký ten vykuknutý prsník počas priameho prenosu. A asi ani jej priateľovi Karlovi Vágnerovi evidentne nevadí, keď sa Krainová producíruje na verejnosti v tých najsexi outfitoch.

Prelistujte si Krainovej sexi kalendár. Kliknite SEM!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu