Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z nevinnej tínedžerky vzrušujúca zvodkyňa: Tá ale vyrástla!

Alexis Bledel Zobraziť galériu (8)
Alexis Bledel

LOS ANGELES - Ukecaná a prudko inteligentná Rory Gilmorová sa zmenila na vzrušujúcu krásku! Jej predstaviteľke, Alexis Bledel (27), zostali z tínedžerských čias len nebesky modré oči - nevinnému výrazu dala zbohom a v koženom korzete konečne ukázala svoje prednosti!

Alexis, ktorú preslávila úloha v rodinnom seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov, svoju dospelú a odvážnu stránku predviedla na fotení pre magazín WWD (Women's Wear Daily). V koženom korzete, sieťovaných pančuchách a v ďalších extravagantných outfitoch konečne dala priestor svojim dlhým nohám a príťažlivému dekoltu - s nakrepovanými vlasmi sa totiž nechala zvečniť ako krásna bohyňa 80. rokov.

Mladá herečka si fotenie doslova vychutnávala a vo vyjadrení k celej spolupráci nešetrila chválou: "Pre mňa to bol zábavný, fantastický deň. Takéto oblečenie nenosím často. Väčšinou na seba hodím džínsy a zvršok na gombíky."

Keďže Alexisina kariéra sa ešte stále točí okolo jej svetoznámej postavy - Rory Gilmorovej, tejto téme sa nevyhla ani v interview pri fotení. S neskrývaným záujmom vysvetlila, že jej povaha sa od hrdinky Rory zásadne líši, no presvedčiť o tom aj ľudí naokolo, vraj dá poriadne zabrať: "Snažím sa nenosiť nič, v čom vyzerám príliš mlado, pretože to len umocňuje myšlienku, že som mladá a sladká ako moja postava v Ženách z rodu Gilmorovcov."

Hereckú hviezdu si budeme môcť najbližšie pozrieť v snímke Post Grad a budúci rok by mala zažiariť aj v pokračovaní thrilleru Sin City. Po čase sa však Alexis vrátila aj do sveta modelingu - v máji podpísala exkluzívny kontrakt s agentúrou IMG.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu