Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Seriálové dievčatko vyrástlo: Ale veď vyzerá stále rovnako!

Alexis Bledel Zobraziť galériu (13)
Alexis Bledel (Zdroj: FB)

LOS ANGELES - Navždy zostane malou Gilmorkou! Pre modelku Alexis Bledel (37) bola úloha v seriáli Gilmore Girls televíznym debutom. A zostane s ňou spätá do konca života. Napomáha tomu aj herečkin výzor, pretože hoci jej pribudli nejaké vrásky, stále vyzerá v podstate rovnako a pôsobí veľmi dievčensky.

Alexis Bledel sa narodila 16. septembra 1981. Ako dieťa si zahrala v niekoľkých divadelných predstaveniach v mestečku, kde vyrastala. Tam ju objavili modelingoví skauti a stala sa modelkou. 

Viac ju to ale ťahalo k herectvu. Televíznym debutom bol pre ňu seriál Gilmore Girls. Odvtedy sa objavila aj v iných seriáloch a filmoch, ale pre divákov asi navždy zostane študentkou Rory. 

Lauren Graham a Alexis Bledel ako Lorelei a Rory
Zobraziť galériu (13)
Lauren Graham a Alexis Bledel ako Lorelei a Rory  (Zdroj: Warner Bros Pictures)

Alex si síce už zahrala aj prostitútku a nafotila aj zvodné zábery pre istý magazín, no napriek tomu stále pôsobí ako neviniatko. Od nakrúcania seriálu jej pribudlo zopár rokov, veď na začiatku nakrúcania mala 19 a dnes už oslavuje 37. narodeniny, no veľa sa toho nezmenilo. 

Ako každá žena skúšala aj táto herečka jemné experimenty s vlasmi - trochu zmenila farbu a prechádzala od zostrihu s ofinou k účesu bez ofiny. No nič dramatické sa na nej nezmenilo. Síce jej pribudlo pár vrások, no stále vyzerá nesmierne dievčensky. Nepodľahla ani čaru plastickej chirurgie a s pribúdajúcimi rokmi sa jej výzor nijako dramaticky nemení. 

Lauren Graham a Alexis Bledel v roku 2015
Zobraziť galériu (13)
Lauren Graham a Alexis Bledel v roku 2015  (Zdroj: Twitter LG)

Počas nakrúcania seriálu randila s kolegom Milom Ventimigliom, s ktorým mala vzťah aj pred kamerami. Boli spolu tri a pol roka a rozišli sa krátko po tom, ako Milo opustil seriál a jeho postava Jess sa vytratila z deja. Krátky románik prežila aj s Jaredom Padaleckim, ktorý hral Rorynho priateľa Deana. 

Manžela si nakoniec našla rovnako z brandže. Vincenta Kartheisera stretla pri práci na seriáli Mad Men, kde hrala susedku jeho postavy. Dali sa dokopy po piatej sérii a o rok neskôr sa zasnúbili. V júni 2014 sa vzali a na jeseň 2015 sa stali rodičmi syna, no prevalilo sa to až o niekoľko mesiacov. 

Alexis Bledel s manželom koncom roka 2015
Zobraziť galériu (13)
Alexis Bledel s manželom koncom roka 2015

Alexis na snímke z jari 2018
Zobraziť galériu (13)
Alexis na snímke z jari 2018  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Alexis Bledel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu