Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Balúchová a Rakovská: Rýchlokvasené lásky!

Barbora Rakovská s Tomim Popovičom a Barbora Balúchová s Dušanom Pašekom. Zobraziť galériu (10)
Barbora Rakovská s Tomim Popovičom a Barbora Balúchová s Dušanom Pašekom.

BRATISLAVA – Rýchlo, rýchlo, rýchlo. Také je možno motto dvoch známych a mladých blondín. Účastníčka SuperStar Barbora Balúchová (21) sa totiž už po týždni verejne pochválila láskou k hokejistovi Dušanovi Pašekovi (25). K Barbore Rakovskej (22) sa zas po dvoch týždňoch verejne prihlásil Tomi Popovič (31).

Vydrží im to? Väčšina známych osobností si na začiatku vzťahu svoje súkromie úzkostlivo stráži. V prípade Barbory Balúchovej a Barbory Rakovskej je to však trochu inak.

ExsuperStaristka dotiahla svojho nového frajera Pašeka pred fotoaparáty už po pár dňoch chodenia. „Áno, sme spolu. Ale len veľmi krátko, je to asi týždeň,“ priznala nám na krste alkoholického nápoja Balúchová. A tiež nám prezradila, že sa s fešným hokejistom zoznámila cez internet.

Zaujímavé je, že druhá Barbora tiež našla svojho miláčika cez ten istý internetový portál. Aj keď v tomto prípade bol aktívnejší práve Tomi Popovič, ktorý prvý Barboru Rakovskú kontaktoval. Po nejakom čase internetového písania sa dvojica stretla na módnej šou v Amerike. A asi dva týždne po tom to stretnutí už v Tomiho profile svietilo: Zadaný s Barborou Rakovskou.

Uvidíme, ako dlho to týmto párikom vydrží. Obom Barborám želáme, aby na konci roka nefigurovali v skladačke Rozchody roka 2009.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu