Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ex superstáristka Balúchová: Zbalila syna nebohého Dušana Pašeka!

Barbora Balúchová a Dušan Pašek Zobraziť galériu (4)
Barbora Balúchová a Dušan Pašek

BRATISLAVA – Podnikateľa vymenila za športovca! Speváčka Barbora Balúchová (21), ktorá len začiatkom roka priznala, že je zamilovaná do podnikateľa Tomáša Altusa (35), má už najnovšie iného. Jej novou láskou je Dušan Pašek (25) - syn nebohej hokejovej hviezdy Dušana Pašeka (†38).

Opäť zamilovaná?! Bývala superstáristka Barbora Balúchová momentálne prežíva šťastné obdobie. Hoci ešte začiatkom roku tvrdila, že je už dlhšie zaľúbená do bratislavského podnikateľa Tomáša Altusa, teraz má zrazu iného. Plavovláska vtedy o vzťahu príliš hovoriť nechcela, pretože sa aj po mesiacoch tajného randenia obávala prílišnej mediálizácie a mala strach, že ich vzťah to naruší. Podnikateľ zrejme vzťah neustál a pár sa rozišiel.

Pred pár dňami sme však mladú speváčku stretli na párty s iným mužom po jej boku. Topky.sk zistili, že je to jej nový priateľ - sympatický hokejista Dušan Pašek, ktorý je synom zosnulej hokejovej legendy. „Áno sme spolu, ale len veľmi krátko. Asi týždeň. Je to ešte veľmi čerstvé,“ netajila blondínka, ktorá nám prezradila aj to, kde sa spoznali. „Zoznámili sme sa na portáli Facebook,“ priznala Balúchová, ktorá sa aj napriek krátkej známosti rozhodla, že nebude nič skrývať. Priateľa preto verejne ukázala.

 O Dušanovi je však známe, že na speváčky má jednoducho slabosť. V devätnástich rokoch sa s kamarátmi stavil, že v krátkom čase urobí okolo svojej osoby rozruch, o ktorom budú všetci vedieť. A tak sa aj stalo. Odvážil sa verejne požiadať o ruku speváčku Daru Rolins. Hoci ho vtedy pop diva videla prvýkrát, slušne mu navrhla, aby sa najskôr zoznámili. Nakoniec však z toho vzťah nebol.

Šťastie preto skúsil hokejista aj u ďalšej speváčky - finalistky prvej série SuperStar Zdenky Prednej, ktorú s ružou v ruke navštívil v budove STV. Tu súťažiaci nacvičovali pesničky na vtedajší finálový večer. Hoci si s ním speváčka dala šálku čaju, tiež z toho nič viac nebolo. Zdenka dala prednosť spevákovi a moderátorovi Petrovi Šarkanovi Novákovi, s ktorým chodila viac ako tri roky. Uvidíme, či to do tretice sympatickému hokejistovi so speváčkou vyjde.

Kto bol Dušan Pašek st.

Dušan, známy ako Ceco, patrí medzi hokejové legendy. Žiaril na majstrovstvách sveta aj v NHL. Stal sa tretím prezidentom SZĽH. Otec troch detí si 14. marca 1998 z nevysvetlených príčin údajne siahol na život. Slávneho Pašeka našli na sekretariáte HC Slovan s prestrelenou hlavou. Vedľa neho bola na stole položená pištoľ a list na rozlúčku. Jeho rodina nikdy nechcela veriť, že by mohlo ísť o samovraždu. Okolnosti smrti dodnes ostali nevyriešenou záhadou.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu