Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Červený ksichtík s bielymi fľakmi... Klaun? Nie, priškvarená Kim Kardashian!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (11)
Kim Kardashian

LOS ANGELES - Hollywoodska sexbomba Kim Kardashian (28) si nedávno vyrobila skutočne originálny imidž, pre ktorý nemusela pohnúť prstom ani zaplatiť čo len jediný cent. K červenej tvári pripomínajúcej chilli papričku s obrovskou bielou "maskou" sa dopracovala počas sladkého spánku!

Televízna hviezda o sebe doteraz tvrdila, že vďaka tmavému pigmentu sa vždy opáli do zlatista a s popáleninami od slnka nemá najmenší problém. Jej najnovší vzhľad však dokazuje, že toto pravidlo neplatí za hranicami Mexika, kde si Kim momentálne užíva dovolenku.

Sexi tmavovláska skončila s nepríjemnými a zaručene bolestivými popáleninami po tom, čo zadriemala vystavená napospas prudkým slnečným lúčom. Tesne predtým si však nezabudla nasadiť nevyhnutnú výbavu každej správnej celebrity - obrovské slnečné okuliare, ktoré jej zakrývali takmer polovicu tváre.

Po prebudení na Kim čakalo nepríjemné prekvapenie v podobe bielej škvrny uprostred spálenej pokožky, ktorá okamžite vyvolala vlnu žartov a posmeškov zo strany jej priateľov. Od výsmechu ju neušetril ani súčasný partner Reggie Bush, a tak zúfala kráska skúsila požiadať o cenné rady aspoň svojich fanúšikov prostredníctvom internetu: "Spálila som sa na slnku a potrebujem pomoc! Mám popálené celé telo, ale tvár vyzerá najhoršie kvôli obrovským Prada okuliarom. Celé dni sa budem musieť skrývať pred fotoaparátmi. Už nikdy nebudem nosiť slnečné okuliare pri opaľovaní!"

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu