Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kim Basinger: Takto teraz vyzerá zostarnutá kráska

Kim Basinger Zobraziť galériu (10)
Kim Basinger

LOS ANGELES - Ani hollywoodske hviezdy nedokážu dlhodobo utekať pred zubom času. Hoci sa to idolu mužských túžob Kim Basinger (55) dlhý čas darilo na výbornú, pribúdajúce roky sa jej už zakryť nepodarí.

Plavovlasej herečke už súkromný život spôsobil nejednu vrásku na čele. S bývalým manželom Alecom Baldwinom musela absolvovať nekonečné súdne pojednávania týkajúce sa starostlivosti o spoločnú dcérku. Baldwin dokonca obvinil manželku z huckania dcéry proti nemu.

Na starosti s nepodareným manželstvom sa jej darí zabudnúť aj vďaka práci. Obľúbená herečka sa opäť vracia na filmové plátna. V hlavnej úlohe si zahrá po boku hviezd ako je Billy Bob Thorton a Winona Rider.

Čo je však zaujímavejšie, práve vďaka tomuto snímku dostala Kim po neuveriteľných dvadsiatich troch rokoch možnosť znovu natáčať s kolegom Mickeyim Rourkom. Pred takmer štvrť storočím spolu natočili kontroverzný film s nádychom erotiky 9½ týždňa.

Nový trhák s názvom The Informers, v ktorom si môžete vychutnať prítomnosť týchto hviezd, bude mať v Amerike premiéru 24. apríla.

Kim Basinger a Mickey Rourke vo filme 9½ týždňa

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu