Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nevkusná Barton: Kto povedal, že v tomto nemôže kydať hnoj?

Mischa Barton Zobraziť galériu (5)
Mischa Barton

LOS ANGELES - O jedinečnosti módnych výstrelkov mladej herečky Mischy Barton (23) sa už vie dlho. Pri predvádzaní nového šampónu však zašla trošku priďaleko. Takto sa uvádza na trh nový produkt?

Tvár kontroverznej celebrity bola zvolená na propagáciu novej značky šampónu. Hoci sa pekne upraveným vlasom nedá nič vytknúť, Mischin outfit celkový dojem dokonale pokazil.

Vo flanelovej košeli bez podprsenky a gatiach, ktoré sú najmenej o päť čísiel väčšie, pripomína hviezda seriálu O.C. Kalifornia vášnivú členku klubu poľných traktoristov.
Nemožno pochybovať o tom, že je oblečenie pohodlné. Použiť ho však do reklamy je trošku odvážny ťah.

Okrem zvláštneho názoru na obliekanie prezradila celebrita aj svoj jedinečný vkus na mužov: „Vždy ma to ťahalo k mierne temným mužom, ktorí majú obrovské mínusy. To nie je práve výhodne, keď chcem žiť šťastne a bezstarostne.“

Takýto muži v nej nakoniec vyvolajú depresívne a klaustrofobické pocity. Bývalý priateľ Luke Pritchard, s ktorým sa Mischa pred nedávnom rozišla, zrejme tiež nebol výnimkou.

Nevkusná Barton: Kto povedal,
Zobraziť galériu (5)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu