Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nechutné: Polonahá Madonna a jej dráždivé pózy s milencom!

Madonna s Jesusom. Zobraziť galériu (14)
Madonna s Jesusom.

NEW YORK - Kráľovná svetového popu už pravdepodobne stratila aj poslednú štipku súdnosti a na staré kolená sa čoraz častejšie necháva fotografovať takmer nahá. Na najnovších záberoch Madonna nevynechala ani vášnivé bozky a váľanie sa v posteli so svojím mladým úlovkom Jesusom!

Hoci najznámejšia speváčka sveta na svoj vek vyzerá vynikajúco a môže sa popýšiť aj skvelou kondíciou, jej odvážne fotografie z posledného obdobia kritici označujú za viac ako nevhodné. Madonna (50) najskôr šokovala ako vyretušovaná barbie s roztiahnutými nohami v reklamnej kampani Louisa Vuittona. Zakrátko internetom kolovali aj jej doteraz nepoužité zábery k albumu Hard Candy, na ktorých sa ako vráskavá starena zúfalo snaží zaujať sexy outfitmi.

Popová diva vo svojom zúfalstve pokračuje marcovým vydaním magazínu W, pre ktorý nafotila 46-stranový pikantný set obrázkov. Pod taktovkou fotografa Stevena Kleina sa pred objektívom okrem iného ukázala v spodnej bielizni a v rozhalenom župane, pričom vrásky okolo očí jej tentoraz nezakrýval iba mejkap, ale aj veľké čierne okuliare.

Madonna sa počas fotenia s radosťou zhostila úlohy staršej milenky, pričom objektom jej túžby sa stal len 22-ročný brazílsky model Jesus. Dráždivé zábery zachytávajú milencov v chúlostivých situáciách, pričom Jesus pózuje väčšinou bez košele alebo úplne nahý. Hoci obaja aktéri momentálne tvoria milenecký pár aj v skutočnosti, na spomínanom fotení sa stretli po prvýkrát, čo celej záležitosti na nechutnosti vôbec neuberá - práve naopak.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu