Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Madonna: S imidžom mladej sexice ukázala rozkrok!

Madonna v reklame pre Louis Vuitton Zobraziť galériu (8)
Madonna v reklame pre Louis Vuitton

LONDÝN - Hoci má už kráľovná popu na krku päťdesiatku, za svoje vyšportované telo sa hanbiť naozaj nemusí. To, čo predviedla v najnovšej reklame Louisa Vuittona, však už trocha prehnala - omladla o 20 rokov a vyzliekla sa do nohavičiek!

Čím je Madonna staršia, tým má väčšiu potrebu odhaľovať sa. Vo svojom megaúspešnom svetovom turné s názvom Sticky and Sweet pobehovala na pódiu len v miniatúrnom priliehavom trikote z priesvitnej látky, ktorý toho rozhodne veľa nezakrýval. Len dva mesiace po ukončení koncertnej šnúry sa však speváčka vyzliekla opäť.

V reklamnej kampani talianskeho módneho návrhara Louisa Vuittona sa Madonna uvelebila na červenej sedačke len v dráždivých nohavičkách, sieťkovaných pančuchách a koženej bunde. So sebavedomým pohľadom rozkročila nohy a na vysoký podpätok extravagantnej topánky si zavesila veľkú tašku. Aj keby sme matke troch detí prepáčili túto pózu absolútne neprimeranú jej veku, počítačová úprava pleti je už veru prisilná káva.

Nie je to tak dávno, čo sa bledá a vyčerpaná speváčka sťažovala na únavu po náročnom roku - pracovné záležitosti a rozvod s Guyom Ritchiem jej zobrali nemálo síl. O to väčšie prekvapenie vyvolala jej bezchybná pokožka v spomínanej reklame, pripomínajúca zadoček malého bábätka. Za 6,5 milióna libier, ktorými si Madonna vďaka zákazke vylepšila konto, si však takéto zastavenie času určite môže dovoliť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu