Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Miss Anglicka sa opäť vyzliekla, s ňou aj sexi kamošky

Danielle Lloyd Zobraziť galériu (4)
Danielle Lloyd

LONDÝN – Britská modelka ovenčená titulmi krásy si zapózovala pre najnovšie vydanie magazínu Loaded. Zmyselná Danielle Lloyd (25) ulahodila predovšetkým mužskej časti populácie šteklivými zábermi, na ktorých je „odetá“ len do množstva trblietok!

Na jednej z fotografií sa modelka objavila spolu s trojicou rovnako šarmantných dám – Kathy, Zoe a Kim. Spomínaný pánsky časopis toto zvodné trio opisuje ako Dievčatá budúcnosti, čo vysvetľuje futuristický nádych celého fotenia v štýle Barbarelly a strieborný prach na intímnych miestach obnažených tiel modeliek.

Na otázku, čo by Danielle urobila, ak by chodila s niekým, kto má chrípku, pohotovo odpovedala: „Zašla by som k nemu domov a neobliekla by som si nič okrem pršiplášťa.“ Zároveň dodala, že takúto exkluzívnu návštevu už k jednému chlapíkovi v minulosti podnikla.

Danielle získala titul najkrajšej dievčiny Anglicka v roku 2004 a o dva roky neskôr zvíťazila aj v súťaži Miss Veľkej Británie. Svoju korunku si však užívala len deväť mesiacov, pretože na povrch vyplávala pravda o jej kompletnom odhalení dokonalých kriviek pre Playboy a titul jej bol následne odobratý.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu