Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Dráždivá Rihanna: So sexi imidžom sa bude musieť krotiť!

Rihanna Zobraziť galériu (13)
Rihanna

KUALA LUMPUR - Čokoládová speváčka bude musieť odložiť svoje tesné korzety a vysokánske čižmy do skrine, a to minimálne počas jedného večera. Čaká ju totiž výlet do Malajzie, kde sú jej odvážne outfity viac ako neželané - dokonca už prišli prvé vyhrážky!

Rihanna sa bude musieť vyvarovať miniatúrnych kúskov oblečenia, ktoré tvoria neoddeliteľnú súčasť jej vyzývavého imidžu na pódiu. Vystúpenie, ktoré si naplánovala budúci mesiac v Malajzii, totiž výrazným spôsobom ovplyvnili prísne moslimské pravidlá. Tie veru odhaľovaniu žien ani trochu nefandia.

Ostrej kritike zo strany konzervatívnych Malajzijčanov v minulosti čelili už aj také speváčky ako Gwen Stefani a Avril Lavigne. Dôvodom negatívnej reakcie boli takisto outfity oboch blondínok, v ktorých sa predviedli na javisku počas svojich koncertov. Podľa vládnych smerníc totiž ženská interpretka musí byť zahalená od hrudníka vrátane ramien až po kolená.

Koncert, ktorý kráska z Barbadosu odspieva 13. februára v Kuala Lumpur, tvorí súčasť jej svetového turné s názvom Good Girl Gone Bad (Poslušné dievča sa skazilo). Vyhrážky, ktoré obdržala, prišli od radikálnej moslimskej skupiny zodpovednej aj za výčitky voči obliekaniu Avril Lavigne. Avriline pohyby boli označené za "príliš sexy", no Rihanna je údajne "ešte nebezpečnejšia".

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu