Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zadosťučinenie pre Jiřinu Bohdalovú!

Zobraziť galériu (5)

V sobotu večer sa v prvej pätici ankety Českej televízie Hvězda mého srdce o najpopulárnejšiu herečku a herca umiestnila Jiřina Bohdalová. Svojími hlasmi sa tak diváci symbolicky ospravedlnili za zvedavosť na jej nahé fotky.

Jiřinu Bohdalovú usadili hneď vedľa Dagmar Havlovej a vedľa dramatika a bývalého českého prezidenta Václava Havla. Keď vyhlásili jej meno, sprevádzal ju dlhotrvajúci potlesk.

Herečka sa nad minulotýždňovým škandálom s jej nahými fotkami pozastavila iba jediným slovom, keď svoju ďakovnú reč začala vetou, že v živote sa stávajú situácie pekné aj nepekné, raz si dole a raz hore a ona sa teraz vďaka divákom cíti hore.

Ešte raz to však pripomenul scenárista a herec Zdeněk Svěrák, keď odovzdával cenu Libuši Šafránkovej, ktorá si v minulosti tiež užila škandalizovanie. Povedal: "Keď niekto roky ľudí potešuje a rozosmieva, tak nie je tej sily, ktorá by nám ho zošklivila."

 

Na prvom mieste sa v ankete Hvězda mého srdce umestnili Libuše Šafránková a Vladimír Menšík, na druhom Dana Medřická a Vlasta Burian, na treťom Nataša Gollová a Rudolf Hrušínský. Ďalej sa prvej desiatke ešte umiestnili Iva Janžurová, Helena Růžičková, Adina Mandlová, Hana Maciuchová, Tatiana Vilhelmová a Stella Zázvorková, Oldřich Nový, Ivan Trojan, Jan Werich, Tomáš Holý, Jaroslav Marvan, Miloš Kopecký a Josef Abrhám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu