Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Utrápená česká herečka Jiřina Bohdalová (85): Boj o život!

Jiřina Bohdalová Zobraziť galériu (2)
Jiřina Bohdalová (Zdroj: YouTube)

PRAHA – Prišlo to nečakane! Česká herecká legenda Jiřina Bohdalová (85) prežíva aktuálne náročné životné obdobie. Pred pár dňami jej prvého manžela a otca jej dcéry Simony Stašovej (61), Břetislava Staša (88), previezli vo vážnom stave do nemocnice. Tri dni lekári bojovali o záchranu jeho života!

Nebolo jej všetko jedno! Pred pár dňami bývalý manžel známej umelkyne Jiřiny Bohdalovej, Břetislav Staš, bojoval v nemocnici tri dni o život. V českých médiách zazneli špekulácie, že zrejme prekonal infarkt alebo mozgovú príhodu.

„Bolo to s ním zle, ale už je z najhoršieho vonku a už chodí. Je to bojovník,“ povedal českému denníku Aha! zdroj z herečkinho okolia. „Nebudem odpovedať, mám teraz úplne iné starosti,“ nechcela sa vyjadrovať Simona Stašová k stavu svojho otca. Rovnako tak bola skúpa na slovo aj utrápená Bohdalová. „Na nič sa ma nepýtajte,“ zničene odvetila českému denníku herečka, ktorú táto nečakaná ťažká situácia určite trápila, keďže donedávna bol je ex vitálny.

Svedčia o tom aj slová jej dcéry, ktorá len nedávno tvrdila, že je na tom jej otec stále dobre. „Je stále v kondícii a má neuveriteľné mladé myslenie,“ zverila sa novinárom pred časom Simona. Tá však v lete priznala, že má predsa len aj problémy, a to s chrbticou, ktorú mu ale lekári kvôli veku nemohli operovať. Snáď sa mu polepší a bude opäť vitálny.

Viac o téme: Jiřina Bohdalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu