Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

V Nemecku dobodali 12-ročnú Luisu, mesto sa nevie z toho spamätať: Neuveriteľné, kto sa k činu priznal!

12-ročné dievča našli dobodané na cyklistickej cestičke neďaleko domu
12-ročné dievča našli dobodané na cyklistickej cestičke neďaleko domu (Zdroj: Twitter/EveningStandard, InneKomm)

FREUDENBERG - Nemeckom otriasla smrť mladého dievčatka. Na cyklistickej trase v Porýní-Falcku na juhozápade Nemecka bola nájdená dobodaná Luisa. Za jej smrť sú zodpovedné jej dve rovesníčky 12 a 13-ročné dievča. Obe sa už k ohavnému činu priznali.

Tomáš Valášek z rokovania brannobezpečnostného výboru o stíhačkách (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Luisa pochádzala z mesta Freudenberg, na hranici medzi dvomi spolkovými krajinami Porýnie-Vestfálsko a Porýnie-Falcko, informujú nemecké médiá. Polícia po nej pátrala už od soboty, kedy jej zmiznutie nahlásili jej rodičia. Tí tvrdili, že dievča bolo u svojej kamarátky od ktorej sa vybrala domov. Najkratšia cesta od kamarátky však viedla cez zalesnenú oblasť pozdĺž cyklistickej trasy.

Polícia vo vyhlásení uviedla, že nič nenasvedčovalo tomu, že by dievča z domu utieklo. „Bolo to úplne normálna rodina“. Pátranie ukončil nález dievčaťa s mnohopočetnými zraneniami spôsobenými nožom. Na mieste bol nájdený aj predmet, ktorý nebol bližšie špecifikovaný ale polícii pomohol k usvedčeniu dvoch páchateliek. Pretože páchateľkami sú dve maloleté osoby 12 a 13-ročné dievča, spolužiačky obete, ktoré sa k činu už priznali, boli odovzdané do starostlivosti Úradu sociálnej starostlivosti o mládež. Pre citlivosť prípadu a maloletosť obete polícia viac informácií neposkytla.

Viac o téme: DobodanieUsmrtenieSpolužiačkyNemeckoBodné zranenia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu