Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Cestní piráti opäť úradovali: Muž na drahom aute uháňal po diaľnici neuveriteľnou rýchlosťou!

Polícia SR v nedeľu podvečer zachytila vodiča, ktorý po diaľnici D1 uháňal neuveriteľnou rýchlosťou Zobraziť galériu (2)
Polícia SR v nedeľu podvečer zachytila vodiča, ktorý po diaľnici D1 uháňal neuveriteľnou rýchlosťou (Zdroj: Getty Images, Facebook/ Polícia SR - Bratislavský Kraj)

BRATISLAVA – Muž v strednom veku nehodlal strácať čas a po diaľnici blízko Bratislavy dal svojmu autu zabrať. Na diaľnici D1 dosiahol neuveriteľnú rýchlosť, policajnému radaru však ani vo vysokej rýchlosti neunikol. Polícia zverejnila video, ktoré ho pri vysokom prekročení rýchlosti zachytilo.

Cestný pirát na diaľnici D1 - Bratislava (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

Polícia informovala, že na diaľnici D1 smerom do Bratislavy sa im opäť podarilo zachytiť nebezpečného vodiča, ktorý si v nedeľu podvečer vyrazil do premávky ako na pretekársky okruh. Po diaľnici s rýchlostným obmedzením na 110 km/h mal podľa zverejnených informácii uháňať až rýchlosťou 175 km/h.

VIDEO Cestní piráti opäť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Nedeľa bola dňom vysokej rýchlosti

Policajti dodávajú, že 40-ročnému vodičovi bola za jeho priestupok uložená bloková pokuta. K priestupku došlo v rovnaký deň, kkeď 17-ročný mladík v obci Oravská Polhora prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 76 km/h. O tomto priestupku sme informovali v našom článku.

Viac o téme: BratislavaDiaľnicaCestný pirátPolícia SRPrekročenie rýchlosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu