Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Úplne HOLÁ česká modelka: Zapózovala na FOTO a potom... SEX!

Kristýna Schicková Zobraziť galériu (4)
Kristýna Schicková (Zdroj: Instagram KS)

PRAHA - Poriadne intímne priznanie! Česká modelka Kristýna Schicková si v týchto dňoch zaspomínala na čas, kedy otehotnela so svojím druhým synom. Fanúšikom ukázala fotografiu, na ktorej je úplne nahá. A podľa jej slov vznikol malý Liam práve po vyfotení sexi záberu.

Kristýna Schicková je česká modelka a sestra futbalistu Patrika Schicka. V lete 2019 sa vydala za architekta Lukáša, s ktorým už má dvoch synov – Eliota a Liama.

Druhý chlapček sa narodil v októbri 2022 a kráska si teraz zaspomínala na chvíle, kedy ho s manželom počali. Najprv s fanúšikmi zdieľala fotografiu v zimnom oblečení, ktorá vznikla pred rokom v Rakúsku. „Po vyfotení tejto snímky vznikol Liamko,” tvrdila brunetka v popise. 

Úplne HOLÁ česká modelka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KS)

Zakrátko sa ale opravila. Na sociálnej sieti zverejnila odvážny záber zo sauny, na ktorom je úplne nahá. A práve tento okamih napokon viedol k sexuálnym radovánkam, pri ktorých počali druhorodeného syna. „Bolo to po fotení tejto,” uviedla Kristýna na pravú mieru. A zrejme nikto sa jej manželovi nečuduje, že po tom, čo svoju krásku takto zvečnil, na ňu "dostal aj chuť". 

Úplne HOLÁ česká modelka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KS)

Viac o téme: Kristýna Schicková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu