Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Viete, čo robia vaše deti na internete? Šialená skúška odvahy na TikToku! O život pripravila len 12-ročné dievča!

Malá Milagros Soto zomrela na základe výzvy na TikToku. Zobraziť galériu (2)
Malá Milagros Soto zomrela na základe výzvy na TikToku. (Zdroj: Facebook/laly.luque.98)

BUENOS AIRES - V Argentíne pri jednej šialenej skúške odvahy zomrelo 12-ročné dievča. Informujú o tom miestne médiá. Milagros Soto zomrela nezmyselnou smrťou udusením.

Dospievajúce dievča z Capitan Bermudez malo zrejme videohovor s kamarátmi zo školy. Milagros bezstarostne vyskúšala takzvanú blackout challenge. Deti sa udusia až do bezvedomia a potom zverejnia videá online.

Zábery vulgárneho policajta obleteli internet! K incidentu sa vyjadrili aj muži zákona (Zdroj: TikTok)

Priatelia zavolali 911 a záchranári sa ponáhľali do rodinného domu. Tragickéje, že dvanásťročnú našli mŕtvu so slučkou na krku. Telo dievčaťa previezli do nemocnice, kde pitva odhalila: Milagros Soto zomrela obesením.

Rodina tvrdí, že ich dieťa bolo počas videohovoru podnecované k samoduseniu. Teraz to vyšetruje štátny zástupca. Škola Pabla Ricchieriho v 30-tisícovom meste prisľúbila pomoc pozostalým. V nekrológu sa uvádza, že Milagros bola „výborná študentka“, „veselá a priateľská“.

Teta obete, Laura Luque, zverejnila fotografiu maloletej na Facebooku. Napísala: „Zverejňujem to, čím práve prechádzam. Ona bola zázrak, moja malá neter. Prišla o život vo výzve na TikToku.“

Laura Luque napísala: „Moja malá neter prišla o život vo výzve na TikToku.“
Zobraziť galériu (2)
Laura Luque napísala: „Moja malá neter prišla o život vo výzve na TikToku.“  (Zdroj: Facebook/laly.luque.98)

Luque povedala, že zdieľala fotografiu Milagros, aby varovala verejnosť. „Aby sa to už žiadnym deťom nestalo. A aby žiadna rodina nemusela zažiť to, čo momentálne prežívame my.“

Ľudia znova a znova umierajú kvôli šialeným internetovým výzvam. Nedávno prišla pri hroznej havárii o život len 14-ročná matka a traja kamaráti. Tínedžeri sa vlúpali do vozidla Kia a mali s autom nehodu.

TikTok je už roky kritizovaný za to, že narába s používateľskými údajmi a za nedostatočnú ochranu mládeže. Čínska materská spoločnosť teraz priznala, že videoportál špehuje svojich používateľov.

Viac o téme: ObesenieUdusenieVýzvaTikTokMilagros Soto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu